Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
306
Utgivningsdatum
2018-07-18
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
250 x 176 x 23 mm
Vikt
706 g
SAB
Qba
ISBN
9789144118826
Management : att leda verksamheter och människor (häftad)

Management : att leda verksamheter och människor

(3 röster)
Häftad Svenska, 2018-07-18
477
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Management handlar om att leda såväl verksamheter som människor. Ledning av verksamheter går ut på att utforma och genomföra mål, strategi, organisation och styrning på ett sådant sätt att verksamheten skapar värde för kunder och andra intressenter. Att leda människor handlar om att mobilisera lust, energi och engagemang hos de människor som är verksamma i organisationen. Det unika med denna bok är att den tar upp båda dessa aspekter av management.
Management är förankrad i forskning och förenar ett praktiskt och ett teoretiskt perspektiv. Författarna nöjer sig inte med teoretiska ramverk för att förstå en verksamhets affärsvillkor utan ger också idéer om hur verksamhetens affärsvillkor kan hanteras. Boken innehåller många exempel från såväl svenska som utländska företag och andra slags organisationer.
Denna andra upplaga av Management är rejält omarbetad och förnyad. Den skiljer sig från förra upplagan genom att en större tyngd läggs på företagens omvärldsberoende. Stor vikt läggs också vid digitaliseringen och dess konsekvenser för affärsmodeller, organisation, styrning och ledning.
Boken är lämplig för kurser i management, ledarskap, strategi och organisation vid universitet och högskolor men passar även för yrkesverksamma personer som är chefer/ledare eller är intresserade av ledningsfrågor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Management : att leda verksamheter och människor
  2. +
  3. Marknadsföring - modeller och principer, upplaga 6

De som köpt den här boken har ofta också köpt Marknadsföring - modeller och principer, upplaga 6 av Per Wildenstam, Henrik Uggla (häftad).

Köp båda 2 för 1106 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna