Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
295
Utgivningsdatum
2017-08-07
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
250 x 175 x 23 mm
Vikt
668 g
SAB
Qbaaj,658.404
ISBN
9789144119588

Individer, grupper och ledarskap i projekt

(5 röster)
Häftad,  Svenska, 2017-08-07
422
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Läroböcker om hur människor samarbetar brukar inte ha projekt - alltså tillfälliga arbetsgrupper, osäkerhet om mål, roller och den egna förmågan - som utgångspunkt. Den här boken ändrar på det. Individer, grupper och ledarskap i projekt beskriver, med projektet som utgångspunkt, vad som händer i de första mötena med andra, hur samarbetsnormer utvecklas och individers olikheter skapar gruppdynamik som för gruppen framåt. Boken skapar förståelse för hur konflikter uppstår och hanteras, hur samarbete utvecklas över tid, hur man tar upp och reagerar på varandras beteende och hur man leder andra. Texten illustreras med många exempelsituationer från verklighetens projektarbete.

Bokens första upplaga blev utsedd till Årets projektledarbok av Svenskt Projektforum, och är i dag en vanlig kurslitteratur vid universitet och vid utbildningar i näringslivet. Boken vänder sig till projektledningsstudenter oavsett yrkesinriktning samt till yrkesverksamma i vidareutbildning. Under fliken Lärarmaterial finns ett omfattande stödmaterial för lärare i form av övningsmaterial, lärarhandledning och alla bilderna från boken. Materialet är gratis och kan beställas av lärare som använder, eller tänker börja använda, boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Individer, grupper och ledarskap i projekt
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (storpocket).

Köp båda 2 för 531 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna