Informationssäkerhet och organisationskultur (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
229
Utgivningsdatum
2017-08-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Törner, Marianne (förf.) / Andersson, Annika (förf.) / Berndtsson, Joakim (förf.) / Frostenson, Magnus (förf.) / Hellström, Karin (förf.) / Helin, Sven (förf.) / Hellberg, Sofie (förf.) / Karlsson, Martin (förf.) / Karlzén, Henrik (förf.) / Kolkowska, Ella (förf.) / Landgren, Jonas (förf.) / Pousett
Dimensioner
223 x 155 x 12 mm
Vikt
338 g
SAB
Pubds
ISBN
9789144121406
Informationssäkerhet och organisationskultur (häftad)

Informationssäkerhet och organisationskultur

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-08-24
440
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Informationssäkerhet och organisationskultur Kan levereras innan julafton
Behovet av att skydda och hantera data på ett säkert sätt växer i takt med krav på ökad tillgänglighet till information i samhället. Den tekniska säkerheten har blivit allt bättre och försöken från obehöriga att komma åt information förflyttas - från luckor i systemens teknik till dess sociala svagheter. Därför utgör mänskligt beteende en allt vanligare grund för säkerhetsriskerna i vår tids informationssamhälle. Med utgångspunkt i samhälle, organisation och verksamhet ger boken förståelse för varför tekniska lösningar inte löser alla problem kring informationssäkerhet. Ett brett grepp tas om frågan - från strukturell nivå i det breda samhälls perspektivet via den enskilda verksamheten och ända ner på individnivå. Boken beskriver arbetssätt, metoder och verktyg som hjälper verksamheter att möta nutida utmaningar inom informationssäkerhet. Informationssäkerhet och organisationskultur vänder sig till studenter och forskare som vill få insyn i området, och till yrkesverksamma som dagligen arbetar med informationssäkerhet i organisationer: beslutsfattare, stabsfunktionärer, ledningsansvariga, informations säkerhetsansvariga, utvecklingsansvariga, upphandlare, verksamhets samordnare och specialister.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Informationssäkerhet och organisationskultur
  2. +
  3. Informationssäkerhet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Informationssäkerhet av Per Oscarson (häftad).

Köp båda 2 för 880 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Informationssäkerhet och organisationskultur. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra men saknar bra uppslagsregister.
    Svennebanan, 15 november 2018

    Som rubriken, jag vill kunna slå upp ord i böcker som dessa inte bara skumläsa för att hitta... Annars var det en bra bok som går igenom precis det jag skriver uppsats om.

Visa alla 1 recensioner