Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
448
Utgivningsdatum
2018-10-17
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
250 x 195 x 25 mm
Vikt
1131 g
SAB
Fc
ISBN
9789144122014

Språkporten 1, 2, 3 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Svenska som andraspråk 1, 2 och 3, tredje upplagan

(58 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-10-17

Slutsåld

Nu finns Språkporten 1, 2, 3 i en ny, helt omarbetad tredje upplaga. Texter och övningar har uppdaterats och ett efterlängtat, utförligt avsnitt om vetenskapligt skrivande har lagts till - i tydlig och god språkporten-stil.
Språkporten 1, 2, 3 täcker kurserna Svenska som andraspråk 1, 2 och 3. I denna tredje upplaga har hela boken gåtts igenom, bearbetats, uppdaterats och kompletterats. Bland annat har ett avsnitt om vetenskapligt skrivande lagts till.

Digitalt läromedel
I den digitala delen kan eleven träna vidare på egen hand - på en dator, surfplatta eller mobiltelefon - i sin egen takt. Alla texter är inlästa så att man kan läsa och lyssna samtidigt. Med de interaktiva övningarna finns det möjlighet att träna extra på ordbildning, hörförståelse och grammatik.
Förutom bokens alla ord kan man arbeta vidare i ett extra ordträningsprogram - Öva främmande ord. Här tränas 840 vanligt förekommande främmande ord.

Elevbok
Språkporten 1 2 3s lite längre och svårare sakprosa gör det möjligt att utveckla elevernas förmåga att använda svenska språket på en högre nivå. Enligt ett väl beprövat mönster varvas i boken texter med övningar för textförståelse, ordbildning och grammatik. I denna tredje upplaga har hela boken gåtts igenom, bearbetats, uppdaterats och kompletterats. Bland annat har ett avsnitt om vetenskapligt skrivande lagts till.
I elevpaketet ingår det digitala läromedlet och den tryckta elevboken.

Språkporten 1, 2, 3 - upplaga 2
Den tidigare upplagan av Språkporten 1, 2, 3 finns fortfarande att beställa för komplettering. Kontakta din ordinarie återförsäljare eller Studentlitteraturs kundservice på kundservice@studentlitteratur.se eller 046-31 21 00.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Språkporten 1, 2, 3 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Svenska som andraspråk 1, 2 och 3, tredje upplagan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Superbok
  Svitlana Lysa, 24 maj 2022

  Den bästa boken av alla, men du behöver ha viss erfarenhet av inlärning och goda grundläggande kunskaper i svenska.

 2. Den bästa kursboken för Sva123, vux
  Alex (Borås), 16 maj 2021

  Innehållet i boken har ett tydligt vuxenperspektiv och det märks att författaren är grundad i erfarenheter av undervisning på den här språkliga nivån och på vux.
  Texterna i bokens olika temakapitel ger många möjligheter till samtal och diskussioner om sådant som engagerar och angår vuxna. Boken ger med andra ord många möjligheter att arbeta språkutvecklande.
  Ordförrådet som tränas är relevant och överensstämmer till stor del med de mest frekventa formella orden, se t.ex. https://spra... Läs hela recensionen

 3. Språkporten
  Anindita Auddy, 19 januari 2021

  Boken är väldigt bra och Bokus levarens service är mycket bra . Jag rekommendera till mina kontakter för att ta böcker från Bokus

 4. En medioker kursbok
  klokanek, 26 november 2020

  Boken har bra artiklar, men den är en dålig kombination av tung och mjuk, svårt att läsa (jag är nästan 50), saknar ljudfiler (jag gillar att lyssna och läsa samtidigt), och saknar riktig diskussionsfrågor för att diskutera varje artikel. Kort och gott är jag ledsen att min lärare har valt Språkporten.

 5. Lärarkommentar
  Helene Widén, 6 februari 2020

  Uppskattar texterna och övningar med de svåraste orden. Håller inte alltid helt med det som anses "rätt" val. En del idiomatiska uttryck lite ovanliga. Fungerar mycket bra i klassen.

Visa alla 5 recensioner