Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2020-04-27
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
19 x 230 x 168 mm
Vikt
580 g
SAB
Pu:do
ISBN
9789144122991

Interaktionsdesign och UX : om att skapa en god användarupplevelse

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-04-27
395
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Interaktionsdesign och UX handlar om tekniker för att utforma nyskapande interaktiva produkter och tjänster med god användarupplevelse. God användarupplevelse, eller UX (eng. user experience), är det övergripande målet för designarbetet. Den här boken är tänkt som ett praktiskt stöd under hela designprocessen: från initiala insikter och formulerade avsikter, till konceptidéer och test av prototyper. Tyngdpunkten ligger på de tidiga faserna där designens inriktning fastställs.

Den andra upplagan har utökats avsevärt med nyskrivet material om bland annat tillgänglighet, GDPR, etik, kravhantering, beteendedesign, gränssnittsdesign, användbarhetsmätning, affärsperspektiv, hållbarhet och genus.

Boken vänder sig till yrkesverksamma som vill lära sig nya tekniker och arbetssätt, och till studenter som ska arbeta konkret med design av interaktiva produkter och tjänster.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Interaktionsdesign och UX : om att skapa en god användarupplevelse
 2. +
 3. AI för nybörjare : Allt du behöver för att komma i gång med artificiell intelligens

De som köpt den här boken har ofta också köpt AI för nybörjare : Allt du behöver för att komm... av Johan Falk (häftad).

Köp båda 2 för 514 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Interaktionsdesign och UX : om att skapa en god användarupplevelse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Perfekt för nybörjare inom interaktionsdesign
  Maria Wiklund, 28 mars 2023

  Lättläst och tydlig guide för att designa med människan i centrum. Väl understödda argument för varför hans process sannolikt kommer att leda till en användarvänlig interaktionsdesign.

 2. Bra inforamtion och lättläst
  Anna , 8 mars 2022

  Superbra bok med bra information och boken är formaterad på ett sådan sätt som gör det lätt att hitta det man söker efter. Rekomenderas till alla som vill studera detta ämne.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mattias Arvola

 • Multimodal interaktionsanalys

  Mathias Broth, Leelo Keevallik, Mattias Arvola, Asta Cekaite, Jakob Cromdal

  När vi kommunicerar och deltar i olika aktiviteter tolkar vi inte bara det som sägs, utan vi läser också av blickriktningar, kropps¿position och mycket annat som finns närvarande i situationen. Ömsesidig förståelse åstadkoms alltså i flera dimensi...