Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2020-02-25
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Qba,Pu
ISBN
9789144123738
Digitalisering i företag (häftad)

Digitalisering i företag

(1 röst)
Häftad Svenska, 2020-02-25
307
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Digitaliseringen omfattar mycket mer än bara ny teknik. Digitala teknologier förändrar företagens interna processer och kontakter med samarbetspartner och kunder. För att framgångsrikt kunna använda digitala teknologier så behöver företagen arbeta på nya sätt - de behöver digitaliseras. Hur ser denna utveckling ut i moderna företag i allmänhet och mer specifikt i svenska företag? Och vad är egentligen digitalisering? Detta får vi svar på i Digitalisering i företag.

Bokens målgrupp är studenter på universitet och högskolor som läser en kurs där en introduktion till företagens digitalisering ingår. Digitalisering i företag kan också används som ett pedagogiskt verktyg av digitaliseringskoordinatorer, strateger, konsulter och näringslivsexperter som hjälper företag under deras digitaliseringsresa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digitalisering i företag
  2. +
  3. Digitalisering och styrning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Digitalisering och styrning av Einar Iveroth, Jan Lindvall, Johan Magnusson, Urban Ask, Mathias Cöster (häftad).

Köp båda 2 för 767 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Måtte Djävulen ta SVT - USA är faktiskt en nobel nation

    Thomas Ek

    Boken handlar i huvudsak om SVT:s nyhetsredaktioners partiska USA rapporteringar. En förödande stor del av svensk nyhetsrapportering som har politisk anknytning till USA är partisk. Det gäller inte minst inom statsägd Public Service som t.ex. SVT....