Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2018-05-25
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
260 x 199 x 5 mm
Vikt
293 g
SAB
Ta
ISBN
9789144124087
Favorit matematik Förskoleklass Elevpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

Favorit matematik Förskoleklass Elevpaket - Digitalt + Tryckt

(2 röster)
Häftad Svenska, 2018-05-25
122
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ny upplaga. Denna information gäller Favorit matematik Förskoleklass elevpaket i ny upplaga, uppdaterad med digital kompetens och anpassad till Lgr 11 (rev 2017).
Läs mer om seriens uppdatering med digital kompetens
Favorit matematik är ett basläromedel i matematik med en gedigen, välfungerande och tydlig struktur. Materialet kommer från Finland där det är uppskattat för strukturen och de goda resultaten hos eleverna. Materialet är helt anpassat till Lgr 11 (rev 2017).
Berättelserna om skatan Sally och ekorren Kurre låter eleverna möta vardagliga problem som stimulerar fantasin och utvecklar förmågan att lära med andra. Det finns rikligt med tillfällen att använda matematiska begrepp och resonemang.

Elevpaket i ny upplaga
Elevpaketet till Favorit matematik Förskoleklass ger dina elever de bästa förutsättningarna för ett allsidigt lärande och består av en tryckt elevbok, ett digitalt läromedel och ett kuvert med laborativt material.

Digitalt läromedel
En guldgruva är berättelserna om Sally och Kurre som finns inlästa i det digitala läromedlet. Detaljrika, natursköna och barnnära samtalsbilder med tillhörande samtalsfrågor i lärarhandledningen, stimulerar både den språkliga och matematiska utvecklingen. Digitala övningar bidrar till det allsidiga lärandet eftersom de ger eleven möjlighet att möta begreppen i ytterligare en uttrycksform. Det digitala läromedlet är giltigt i 1 år från aktivering.

Elevbok
Favorit matematik är ett finskt läromedel och författarna förklarar varje matematiskt steg noggrant med varierande och lekfulla uppgifter. Elevboken blir en fin dokumentation över elevens utveckling. I elevboken tränar eleven på egen hand med den gemensamma undervisningen leder du med hjälp av lärarhandledningens resurser där du hittar förslag på arbetsgång, sagor, samtalsfrågor, lekar och mycket mer som bygger upp den matematiska förståelsen.

Laborativt material
Med varje elevpaket följer ett kuvert med laborativt tvådimensionellt material. Praktisk inlärning, att vara aktiv, spela spel, undersöka, berätta, lyssna och förankra matematiken i vardagen är viktigt i Favorit matematik. I lärarhandledningen som hör till elevboken finns det då och då övningar i vilka de laborativa materialen används.
Varje kuvert i Favorit matematik Förskoleklass innehåller:

Logiska block (cirklar, trianglar, kvadrater och rektanglar i fyra olika färger, storlekar samt med och utan hål)
Uppdelningsmaskin
Talkorten 0-10
Tallinje 0-20
Färgcirklar
Tangram-bitar
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Favorit matematik Förskoleklass Elevpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Jag börjar läsa : pyssel med bokstäver och enklare ord

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag börjar läsa : pyssel med bokstäver och enkl... av Sten Johnson (häftad).

Köp båda 2 för 191 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »