Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2020-06-09
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Ohfh
ISBN
9789144124988
Socialvetenskapliga perspektiv på funktionshinder : medborgarskap, delaktighet och tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning (inbunden)

Socialvetenskapliga perspektiv på funktionshinder : medborgarskap, delaktighet och tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2020-06-09
369
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken ger en presentation av olika socialvetenskapliga perspektiv på funktionshinder. Sådana perspektiv fokuserar på, och ger en fördjupad förståelse för, de livsvillkor som många personer med funktionsnedsättning har. Det kan gälla boende, sysselsättning, transporter, kontakter med hälso- och sjukvården samt välfärdsmyndigheter med mera - kort sagt, att kunna leva som en fullvärdig medborgare. Socialvetenskapliga perspektiv på funktionshinder bygger på en omfattande genomgång av tidigare forskning, intervjuer och material från myndigheter och organisationer.

Socialvetenskapliga perspektiv på funktionshinder vänder sig till personer som studerar samhälls- och beteendevetenskapliga ämnen, socialt arbete och vårdvetenskap samt personer som är yrkesverksamma eller föreningsaktiva inom funktionshindersområdet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Socialvetenskapliga perspektiv på funktionshinder : medborgarskap, delaktighet och tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning
  2. +
  3. MI Motiverande samtal i socialt arbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt MI Motiverande samtal i socialt arbete av Barbro Holm Ivarsson, Liria Ortiz, Peter Wirbing (häftad).

Köp båda 2 för 598 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Socialvetenskapliga perspektiv på funktionshinder : medborgarskap, delaktighet och tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra grundbok till ämnet Funktionshinderforskning
    Jerry Norlin, 16 februari 2021

    Mycket bra grundbok för att förstå de viktigaste och mest generella teorierna och modellerna vad gäller funktionsnedsättningar och funktionshinder. Bra beskrivet med tydliga exempel.

Visa alla 1 recensioner