Akademisk skribent : om att utveckla sitt vetenskapliga skrivande (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2018-12-05
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
222 x 154 x 8 mm
Vikt
264 g
SAB
Aefe,Fc.06
ISBN
9789144129907

Akademisk skribent : om att utveckla sitt vetenskapliga skrivande

Häftad,  Svenska, 2018-12-05
336
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I denna bok står den akademiska texten i centrum. Här presenteras och diskuteras skrivprocessens olika strategier, från de första trevande utkasten till textens slutversion. Syftet med boken är att öka den akademiska skribentens medvetenhet om den egna texten, hur den organiseras och hur dess argumentation byggs upp. Målet är att författaren ska bli bättre på att systematisera och redogöra för sitt insamlade material samt på att presentera sina tolkningar och slutsatser på ett precist sätt.
Denna tredje upplaga av Akademisk skribent är reviderad och aktualiserad samt kompletterad med bilagor som ger en mer detaljerad förståelse för det vetenskapliga skrivandets form.
Akademisk skribent vänder sig till alla som har till uppgift att skriftligt rapportera resultatet av en vetenskaplig undersökning, studenter såväl som etablerade forskare. Boken riktar sig även till den som arbetar med utvärderingar, utredningar och uppföljningar vid FoU-enheter inom både offentliga och privata organisationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Akademisk skribent : om att utveckla sitt vetenskapliga skrivande
  2. +
  3. Språkliga svårigheter i skolan : vad kan vi göra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språkliga svårigheter i skolan : vad kan vi göra? av Julia Andersson, Elvira Ashby (häftad).

Köp båda 2 för 731 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »