Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
436
Utgivningsdatum
2022-05-04
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Jeanette Engqvist, Jonny Hallberg, Jonny Hallberg
Dimensioner
22 x 241 x 171 mm
Vikt
950 g
SAB
Vma
ISBN
9789144129983

Fysioterapi efter akut skada och ortopedisk kirurgi

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2022-05-04
454
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Du som fysioterapeut behöver vara påläst och uppdaterad inför mötet med en akut skadad eller opererad patient. Du bör kunna ge patienten svar på vanliga frågor om aktuell skada, genomförd kirurgi, rehabiliteringens innehåll och prognos.

I denna bok presenteras ett urval vanliga och mindre vanliga ortopediska diagnoser med bakgrundsfakta, förslag på fysio terapeutisk handläggning och prognos. För varje diagnos finns ett schema med tydliga förslag på belastnings- och rehabiliterings progression. Dessa scheman är tänkta för ett normalförlopp och är konstruerade efter rådande evidens och beprövad erfarenhet. Bokens innehåll presenteras till stor del på avancerad nivå varför viss medicinsk förkunskap är fördelaktigt.

Fysioterapi efter akut skada och ortopedisk kirurgi riktar sig till studerande och yrkesverksamma inom fysioterapi men kan också användas av andra som arbetar inom det ortopediska eller idrottsmedicinska området.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fysioterapi efter akut skada och ortopedisk kirurgi
  2. +
  3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 713 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eric Hagelin

  • Löpning - för motionär och elit

    Eric Hagelin

    Intresset för löpning som tränings- och tävlingsform är stort och man kan ställa sig frågan varför det har blivit så populärt. Kanske beror det på de positiva hälsoeffekterna, gemenskapen och enkelheten att utöva. Ett par löparskor och träningsklä...