Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2020-05-29
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Eriksson, Magnus (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.)
Dimensioner
11 x 286 x 199 mm
Vikt
635 g
SAB
Qb
ISBN
9789144130101
Kompetens - Företagsekonomi 1 Övningar Elevpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

Kompetens - Företagsekonomi 1 Övningar Elevpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad,  Svenska, 2020-05-29
547
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kompetens är ett helt nyskrivet läromedelspaket för kursen företagsekonomi 1 - skapat idag, för elever som lever i samtiden och blickar mot framtiden!

I Kompetens ligger betoningen på elevernas förmåga att tillämpa sina kunskaper och färdigheter i företagsekonomi, för att de på så sätt ska utveckla ett flertal användbara och viktiga kompetenser.

ELEVPAKETET - TRYCKT BOK OCH DIGITALT LÄROMEDEL
Elevpaketet består av en tryckt bok och ett digitalt läromedel. Att arbeta både med papper och digitalt - s.k. blended learning - underlättar och förstärker lärandet.

I Kompetens Företagsekonomi 1 Övningar får eleverna möjlighet att tillämpa kunskaperna från faktaboken - och arbeta vidare med sina kompetenser. Uppgifterna är av varierande typ och svårighetsgrad för att alla elever ska ha förutsättningar att nå kursmålen. De elever som har kommit lite längre får fler utmaningar. I redovisningsavsnittet kopplas övningarna till bokföringsprogram, för att göra steget till verkligheten litet.

När eleverna är färdiga med ett kapitel är det dags att checka ut och stämma av vad de har lärt sig och vilka kompetenser som har tränats.

DET DIGITALA LÄROMEDLET
Den interaktiva övningsboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. För elever med läs- och skrivsvårigheter är detta ett värdefullt hjälpmedel, liksom för elever med andra modersmål än svenska.

Interaktiva uppgifter, genomgångar, digital ämnesordlista, självvärderingar efter varje kapitel samt test skapar stora möjligheter för eleverna att arbeta individuellt och självständigt.
* Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
* Interaktiva uppgifter
* Genomgångar
* Digital ämnesordlista
* Självvärderingar
* Test

Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och till stor del i mobil.

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

Kompetens Företagsekonomi 1 Övningar finns även som digital elevlicens och digital klasslicens.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kompetens - Företagsekonomi 1 Övningar Elevpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lös... av Maria Fridefors, Magnus Eriksson, Gunvor Sonnby-Lindgren (häftad).

Köp båda 2 för 953 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna