Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2020-05-29
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Eriksson, Magnus (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.)
Dimensioner
16 x 232 x 185 mm
Vikt
795 g
SAB
Qb
ISBN
9789144130163

Kompetens - Företagsekonomi 1 Fakta Elevpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad,  Svenska, 2020-05-29
559
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kompetens är ett helt nyskrivet läromedelspaket för kursen företagsekonomi 1 - skapat idag, för elever som lever i samtiden och blickar mot framtiden!

I Kompetens ligger betoningen på elevernas förmåga att tillämpa sina kunskaper och färdigheter i företagsekonomi, för att de på så sätt ska utveckla ett flertal användbara och viktiga kompetenser.

ELEVPAKETET - TRYCKT BOK OCH DIGITALT LÄROMEDEL
Elevpaketet består av en tryckt bok och ett digitalt läromedel. Att arbeta både med papper och digitalt - s.k. blended learning - underlättar och förstärker lärandet.

I Kompetens Företagsekonomi 1 Fakta presenteras grunderna i företagsekonomi, med exempel hämtade från både elevernas vardag och dagens näringsliv. Genom hela boken kan eleverna se vilka kompetenser de arbetar med att utveckla - och hur långt de har kommit.

Varje kapitel inleds med en kort text där eleverna möter personer som funderar kring frågor som har med kapitelinnehållet att göra. Även mål med kapitlet, viktiga begrepp och vilka kompetenser som kapitlet berör presenteras. I faktabokens framställning finns dessutom korta reflektionsfrågor som får eleverna att stanna upp och tänka efter.

DET DIGITALA LÄROMEDLET
Den interaktiva faktaboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. För elever med läs- och skrivsvårigheter är detta ett värdefullt hjälpmedel, liksom för elever med andra modersmål än svenska.

Interaktiva uppgifter, genomgångar som förklarar olika ekonomiska samband, en digital ämnesordlista som gör att eleverna enkelt kan få centrala begrepp förklarade varhelst de är i läromedlet, kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, konkretiserande filmer och intervjuer m.m. skapar stora möjligheter för eleverna att arbeta individuellt och självständigt.
* Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
* Interaktiva uppgifter
* Genomgångar
* Digital ämnesordlista
* Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar
* Konkretiserande filmer och intervjuer
* Minikurser i kontorsprogram
* Case
* Månadsvisa Kompetens-kryss

Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och till stor del i mobil.

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

Kompetens Företagsekonomi 1 Fakta finns även som digital elevlicens och digital klasslicens.

Till läromedlet finns också en övningsbok, Kompetens Företagsekonomi 1 Övningar, Kommentarer och lösningar och ett fylligt lärarmaterial som underlättar din planering och frigör tid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kompetens - Företagsekonomi 1 Fakta Elevpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Världens coolaste djur enligt Julia

De som köpt den här boken har ofta också köpt Världens coolaste djur enligt Julia av Julia Wiberg (inbunden).

Köp båda 2 för 618 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna