Forma svenskan Lärarpaket (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2018-12-13
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
300 x 220 x 15 mm
Vikt
657 g
SAB
Fc
ISBN
9789144130194
Forma svenskan Lärarpaket (häftad)

Forma svenskan Lärarpaket

Häftad Svenska, 2018-12-13
1269
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I Lärarhandledningen ges presentationer av grammatiska moment i ett lite vidare perspektiv och med fler aspekter än i huvudboken Forma svenskan. De extra övningarna i lärarmaterialet har en mer komplex språklig nivå och ett ordförråd anpassat för gymnasiala kurser. Pedagogiskt ger de extra övningarna tillsammans med huvudbokens digitala övningar förutsättningar för ett blandat inlärande, med många möjliga variationer i klassrumsarbetet. Övningarna i huvudboken, vilka också är digitala, utgör en bra grund medan avsikten med de extra övningarna är att tillföra fler utmaningar och ökade möjligheter till insiktsfulla reflektioner.

Inlärning kräver eftertanke och resonemang. Som lärare underlättar man elevernas inlärning genom att bereda plats för lagom utmanande uppgifter som kräver samarbete. För elever gäller det att använda tid för eftertanke och utbyte av tankar med studiekamrater. Ett utmärkt sätt att öka inlärningen är samarbete som pararbete eller i smågrupper. Många av övningarna passar bra för just smågruppsarbete.
I lärarhandledningen finns även kunskapsprov avsedda som kontroller av grammatiska moment. Facit finns till alla övningar och kunskapsprov. Forma svenskan är avsedd för SVA G, gymnasiekurserna SVA 1, 2 och 3, bildningsförbundens kurser samt högskolans kurser i svenska som främmande språk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Forma svenskan Lärarpaket
  2. +
  3. Forma svenskan Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Grammatiska övningar i svenska som andraspråk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Forma svenskan Elevpaket - Digitalt + Tryckt - ... av Lasse Svensson (häftad).

Köp båda 2 för 1678 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lasse Svensson