Favorit matematik 8 Klasslicens - Digitalt (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-05-31
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Tikka, Tommi (förf.) / Urpiola, Timo (förf.)
SAB
Ta
ISBN
9789144132532
Favorit matematik 8 Klasslicens - Digitalt (häftad)

Favorit matematik 8 Klasslicens - Digitalt

Häftad Svenska, 2018-05-31
2744
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Tydlig, beprövad och strukturerad
Den beprövade, finska matematikserien Pii är översatt och bearbetad för svenska förhållanden och har blivit Favorit matematik 7-9.
Favorit matematik 8 är ett heltäckande läromedel där alla elever får det stöd och den stimulans de behöver. Favorit matematik innehåller varierat material oavsett vilken betygsnivå eleven strävar mot. Genom att introducera och befästa matematiken på ett grundligt och strukturerat sätt, i många små steg, får alla elever möjlighet att nå sin fulla potential.

Boken är indelad i 5 kapitel. Varje kapitel består av 9 till 16 lektioner och avslutas med en sammanfattning av kapitlets moment och begrepp.
På lektionens första uppslag finns genomgångar som följs av räkneexempel. På det andra uppslaget finns uppgifter för eleven att arbeta med. Uppgifterna är uppdelade i E/C-uppgifter i stigande svårighetsgrad, repetitionsppgifter och A-uppgifter. Alla uppgifter är markerade med vilka förmågor som i huvudsak tränas. Det blir tydligt för eleven vilka uppgifter man behöver träna på.

I elevboken är all text inläst med textföljning. Här finns även filmade genomgångar på alla moment, filmade räknexempel samt en stor mängd extra uppgifter på olika nivåer. Repetitionsuppifterna finns som interaktiva uppgifter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »