Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
360
Utgivningsdatum
2020-06-23
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Johanna Holmberg
Medarbetare
Jern, Stefan (förf.) / Jungert, Tomas (förf.) / Näslund, Johan (förf.) / Thornberg, Robert (förf.) / Wiggins Young, Sally (förf.) / Hammar Chiriac, Eva (red.) / Hempel, Anders (red.)
Dimensioner
12 x 211 x 151 mm
Vikt
525 g
SAB
Eaby,Oaa
ISBN
9789144132556

Handbok för grupparbete : att skapa fungerande grupparbeten i undervisning

Häftad,  Svenska, 2020-06-23
349
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Grupparbete är en vanligt förekommande arbetsform på alla nivåer i utbildningssystemet, från skola till universitet. Ofta används grupparbete som en av flera möjliga undervisningsformer utan att någon funderar över dess möjligheter och konsekvenser. Ibland fungerar det väl och till de studerandes belåtenhet. Vid andra tillfällen uppstår mindre konstruktiva processer. Både lärare och studerande efterfrågar mer kunskap om arbetsformen. I Handbok för grupparbete bidrar författarna med sina samlade kunskaper om och erfarenheter av hur ett välfungerande grupparbete som gynnar lärande kan skapas.

I denna fjärde upplaga av boken har flera delar uppdaterats och vidareutvecklats. Nya tillskott är exempelvis ett kapitel om kommunikation och interaktion inom grupparbete, samt avsnitt som tar upp teorin om ömsesidigt beroende, självbestämmandeperspektivet, spinnteorin, auktoritativt ledarskap och gruppvärdig uppgift.

Handbok för grupparbete vänder sig till alla som använder eller är intresserade av grupparbete som arbetsform. Både lärare och studerande kan ha stor glädje av bokens innehåll. Diskutera gärna bokens innehåll i grupp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handbok för grupparbete : att skapa fungerande grupparbeten i undervisning
  2. +
  3. Mentaliseringsboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mentaliseringsboken av Per Wallroth (inbunden).

Köp båda 2 för 561 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »