Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2019-12-04
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Ta
ISBN
9789144132686
Mera Favorit matematik 4B för räknehäfte Elevpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

Mera Favorit matematik 4B för räknehäfte Elevpaket - Digitalt + Tryckt

(1 röst)
Häftad Svenska, 2019-12-04
167
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Favorit matematik är ett basläromedel i matematik med en gedigen, välfungerande och tydlig struktur. Materialet kommer från Finland där det är uppskattat för strukturen och de goda resultaten hos eleverna. Materialet anpassas till Lgr 11. Tillsammans med Skatan Sally och Ekorren Kurre får eleverna hjälp att bygga upp en stabil matematisk grund. Det är då matematiken blir en favorit!

Elevpaket

Elevpaketet till Mera Favorit matematik 4B för räknehäfte ger dina elever de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande då det kombinerar det digitala läromedlet med en tryckt elevbok, laborativt material och häftet Bedömning för lärande. Serien består av en A-bok och en B-bok per läsår som används på höstterminen respektive vårterminen.

DIGITALT LÄROMEDEL

I det digitala läromedlet finns alla grundbokens texter inlästa, såväl instruktioner som ramberättelse Det digitala läromedlet innehåller också filmer och övningar som tränar de metoder och begrepp som varit lektionens fokus. Dessutom får eleven tillgång till den populära matteordlistan med matematiska ord och begrepp för åk 1-6. Matteorden är illustrerade, förklarade, inlästa och eleverna får träna dem i självrättande övningar. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken.

ELEVBOK

Elevboken består av fyra kapitel som alla är indelade i lektioner. Till varje lektion finns det fyra sidor. Det obligatoriska uppslaget och ett uppslag med extrauppgifter, ÖVA och PRÖVA. Favorit matematik är ett finskt läromedel och författarna förklarar varje matematiskt steg noggrant med varierade och lekfulla uppgifter. I elevboken tränar eleven på egen hand. Den gemensamma kommunikativa undervisningen leder du med hjälp av lärarhandledningens resurser.

LABORATIVT MATERIAL

Med varje elevpaket följer ett kuvert med laborativt material. Praktisk inlärning, att vara aktiv, spela spel, undersöka, berätta, lyssna och förankra matematiken i vardagen är viktigt i Favorit matematik. I lärarhandledningen som hör till elevboken finns det då och då övningar i vilka de laborativa materialen används. För komplettering kan det laborativa materialet köpas i 5-pack.

Varje kuvert i Mera Favorit matematik 4B för räknehäfte innehåller:

Koordinatsystem (x-axeln och y-axeln graderade från -4 till 4)

Cirklar med bråkdelar (fjärdedelar)

Euro (10, 5, 2, 1 euro och 10, 20, 50, 5, 2, 1 cent)

Omvandlingslarv (används för enhetsomvandling i längd, massa och volym)

Talkorten 1-9

En meterlinjal (graderad i centimeter och millimeter, på baksidan finns decimalsystemet med alla positioner från miljontal till tusendelar, på baksidan finns också längdenheterna från km till mm.)

PROVHÄFTET BEDÖMNING FÖR LÄRANDE

Eleven har rätt att känna till vilka mål och förväntningar som finns med i undervisningen...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mera Favorit matematik 4B för räknehäfte Elevpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Mera Favorit matematik 4A för räknehäfte Elevpaket - Digitalt + Tryckt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mera Favorit matematik 4A för räknehäfte Elevpa... av Katariina Asikainen, Kimmo Nyrhinen, Pekka Rokka, Päivi Vehmas (häftad).

Köp båda 2 för 334 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »