Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2021-01-14
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Pubdz Excel
ISBN
9789144132976
Excel för ekonomer (häftad)

Excel för ekonomer

Häftad Svenska, 2021-01-14
386
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Excel för ekonomer ger en omfattande introduktion till Excel. Boken presenterar en stor mängd funktioner, arbetssätt och lösningar, och är utformad för att passa både nybörjaren och den som har en viss Excelvana. Bland annat behandlas grundläggande och avancerade beräkningar och formler, Excelmodeller, hantering av stora datamängder, samt framtagande av kommunikations- och presentationsmaterial. Eftersom bokens utgångspunkt är att Excel är relevant för många typer av ekonomer utgår den från situationer inom såväl marknadsföring, organisering och HR som finansiering och redovisning.

Excel för ekonomer tar ett pedagogiskt helhetsgrepp om Excel som verktyg och läsaren kan använda programmet parallellt med läsningen av boken. Till boken finns en mängd Excelfiler som innehåller övningar med lösningsförslag. Bokens syfte är att ekonomstudenter och redan yrkesverksamma ekonomer ska kunna utvecklas till vana Excelanvändare som självständigt löser problem som är specifika för deras yrkesroll och situation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Excel för ekonomer
 2. +
 3. Pivottabeller och tabeller i Excel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pivottabeller och tabeller i Excel av Tobias Ljung, Anna-Karin Petrusson (kartonnage).

Köp båda 2 för 694 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Boken om ekonomistyrning

  Roland Almqvist, Johan Graaf, Erik Jannesson, Anders Parment, Matti Skoog

  Denna bok ger en bred introduktion till ämnet ekonomistyrning. Boken speglar ekonomistyrningens relevans för dagens organisationer inom näringsliv, offentlig sektor och civilsamhälle. Författarna går igenom de grundläggande modeller, verktyg och p...

 • Boken om ekonomistyrning - övningsbok med lösningar

  Roland Almqvist, Johan Graaf, Anders Parment

  Denna övningsbok utgör ett komplement till Boken om ekonomistyrning. Övnings¿boken knyter an till huvudbokens breda introduktion till ekonomistyrning och¿ ¿innehåller övningar som är uppbyggda kring situationer i såväl tillverknings-, tjänste- och...