Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2021-01-14
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Pubdz Excel
ISBN
9789144132976
Excel för ekonomer (häftad)

Excel för ekonomer

Häftad,  Svenska, 2021-01-14
355

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Excel för ekonomer ger en omfattande introduktion till Excel. Boken presenterar en stor mängd funktioner, arbetssätt och lösningar, och är utformad för att passa både nybörjaren och den som har en viss Excelvana. Bland annat behandlas grundläggande och avancerade beräkningar och formler, Excelmodeller, hantering av stora datamängder, samt framtagande av kommunikations- och presentationsmaterial. Eftersom bokens utgångspunkt är att Excel är relevant för många typer av ekonomer utgår den från situationer inom såväl marknadsföring, organisering och HR som finansiering och redovisning.

Excel för ekonomer tar ett pedagogiskt helhetsgrepp om Excel som verktyg och läsaren kan använda programmet parallellt med läsningen av boken. Till boken finns en mängd Excelfiler som innehåller övningar med lösningsförslag. Bokens syfte är att ekonomstudenter och redan yrkesverksamma ekonomer ska kunna utvecklas till vana Excelanvändare som självständigt löser problem som är specifika för deras yrkesroll och situation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Excel för ekonomer
  2. +
  3. Power Query - för Excel och Power BI

De som köpt den här boken har ofta också köpt Power Query - för Excel och Power BI av Anna-Karin Petrusson (kartonnage).

Köp båda 2 för 934 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna