Kompetens Företagsekonomi 2 Paket fakta- och övningsbok - Digitalt + Tryckt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-27
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Fridefors, Maria (förf.) / Eriksson, Magnus (förf.) / Eriksson, Magnus (förf.) / Eriksson, Magnus (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.)
Dimensioner
43 x 282 x 207 mm
Vikt
2210 g
SAB
Qb
ISBN
9789144132983
Kompetens Företagsekonomi 2 Paket fakta- och övningsbok - Digitalt + Tryckt (häftad)

Kompetens Företagsekonomi 2 Paket fakta- och övningsbok - Digitalt + Tryckt

Häftad,  Svenska, 2022-01-27
910
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kompetens är en helt nyskriven läromedelsserie för kurserna företagsekonomi 1 och företagsekonomi 2 - skapad idag, för elever som lever i samtiden och blickar mot framtiden!

I Kompetens ligger betoningen på elevernas förmåga att tillämpa sina kunskaper och färdigheter i företagsekonomi, för att de på så sätt ska utveckla ett flertal användbara och viktiga kompetenser.

I detta paket ingår elevpaketen till Kompetens Företagsekonomi 2 Fakta och Kompetens Företagsekonomi 2 Övningar. Bägge elevpaketen består av en tryckt bok och ett digitalt läromedel. Att arbeta både med papper och digitalt - s.k. blended learning - underlättar och förstärker lärandet.

FAKTABOKEN OCH ÖVNINGSBOKEN
Kompetens Företagsekonomi 2 fortsätter i samma omtyckta stil som i Kompetens Företagsekonomi 1. Här presenteras företagandet utifrån ett globalt perspektiv, med kopplingar till hållbarhetsfrågorna. Eleverna får arbeta vidare med att utveckla sina kompetenser i budgetering och kalkylering, organisationsteori, marknadsföring, bokföring och bokslut samt analys m.m.

Hela läromedlet genomsyras av en nära koppling till verkligheten och till praktiskt entreprenörskap - som stöd inför det framtida yrkeslivet, egna företagandet eller UF-företagande. Det mycket fylliga innehållet erbjuder bredd, fördjupning och repetition, vilket ger stora möjligheter att arbeta flexibelt med läromedlet.

I Kompetens Företagsekonomi 2 Övningar kan eleverna på olika sätt arbeta vidare med att befästa och tillämpa sina nya kunskaper och kompetenser. Uppgifterna är av varierande typ och svårighetsgrad för att alla elever ska ha förutsättningar att nå kursmålen. De elever som har kommit lite längre får fler utmaningar. När eleverna är färdiga med ett kapitel är det dags att checka ut och stämma av vad de har lärt sig och vilka kompetenser som har tränats.

DE DIGITALA LÄROMEDLEN
Den interaktiva faktaboken och övningsboken är bägge inlästa med autentiskt tal och textföljning. För elever med läs- och skrivsvårigheter är detta ett värdefullt hjälpmedel, liksom för elever med andra modersmål än svenska.

I faktaboken ingår dessutom bl.a. kapitelvisa sammanfattningar, genomgångar, digital ämnesordlista, filmer, case, interaktiva uppgifter och månadsvisa Kompetens-kryss. I övningsboken finns fler interaktiva uppgifter, självvärderingar, tester samt även här genomgångar och digital ämnesordlista.
* Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
* Interaktiva uppgifter
* Genomgångar
* Digital ämnesordlista
* Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar
* Konkretiserande filmer och intervjuer
* Case
* Månadsvisa Kompetens-kryss
* Självvärderingar
* Test

De digitala läromedlen kan användas på dator, surfplatta och till stor del i mobil.

I de digitala läromedlen kan eleverna söka i innehållet...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kompetens Företagsekonomi 2 Paket fakta- och övningsbok - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Kompetens Företagsekonomi 1 Paket fakta- och övningsbok - Digitalt + Tryckt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kompetens Företagsekonomi 1 Paket fakta- och öv... av Maria Fridefors, Magnus Eriksson, Gunvor Sonnby-Lindgren (häftad).

Köp båda 2 för 1896 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »