Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
789
Utgivningsdatum
2020-08-19
Upplaga
5
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Dahlberg, Per (förf.) / Kareld, Lennart (förf.) / Karlson, Björn W. (förf.) / Pasula, Jonel (förf.) / Zelano, Johan (förf.) / Ericson, Thomas (red.) / Lind, Marcus (red.)
SAB
Ve,Vpg
ISBN
9789144133058
Medicinska sjukdomar (häftad)

Medicinska sjukdomar

(4 röster)
Häftad, Svenska, 2020-08-19
875

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Medicinska sjukdomar ger läsaren heltäckande och relevanta kunskaper för den medicinska vård och behandling som bedrivs vid vårdenheter på sjukhus, i primärvården och inom modern hemsjukvård. Här förklaras den pato fysio logiska bakgrunden till de presenterade sjukdomarna tillsammans med rikliga illustrationer.

Kunskapsutvecklingen inom invärtesmedicin har varit omfattande sedan denna läroboks första upplaga år 1996. De stora framsteg som har gjorts inom forskning och klinik och den ökade kunskapsmassan ställer höga krav på vårdpersonal i mötet med patienter och anhöriga. Inför revideringen av den femte upplagan har flera specialister inom invärtesmedicin och omvårdnad samt sakgranskare bidragit. Den aktuella upplagan har ökat i omfattning och har utvidgats till att inkludera fallbeskrivningar av viktiga sjukdomstillstånd och behandlingar för att förtydliga den kliniska förankringen och för att underlätta inhämtande av kunskaper.

Boken vänder sig främst till studenter på sjuksköterskeprogrammet och studerande inom fysioterapi, arbetsterapi och medicin. Den kan också användas på avancerad nivå samt som referenslitteratur för yrkesverksam hälso- och sjukvårdspersonal.

Den här boken går även att läsa digitalt, se instruktioner för inloggning på omslagets insida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medicinska sjukdomar
  2. +
  3. Kirurgiska sjukdomar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kirurgiska sjukdomar av Roland Andersson, Cecilia Rogmark, Sara Regnér, Maria Albertsson, Mikael Ekelund (häftad).

Köp båda 2 för 1574 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »