Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2020-08-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Hallqvist, Anders (förf.) / Malmström, Louise (förf.) / Millenberg, Filippa (förf.) / Nordvall, Henrik (förf.) / Nylander, Erik (förf.) / Rahm, Lina (förf.) / Tsagalidis, Helena (förf.) / Andersson, Per (red.) / Colliander, Helena (red.) / Harlin, Eva-Marie (red.)
SAB
Em-c.05
ISBN
9789144133300
Om folkhögskolan : en särskild utbildningsform för vuxna (häftad)

Om folkhögskolan : en särskild utbildningsform för vuxna

Häftad Svenska, 2020-08-24
346
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sverige har ett unikt, väl utbyggt och förmånligt system för vuxnas studier och lärande. Vuxnas studiedeltagande är omfattande och sker i en rad olika sammanhang, bland annat folkhögskola, kommunal vuxenutbildning, yrkeshögskola, studiecirklar och högskola.

Om folkhögskolan är en introducerande grundbok. Den redogör för folkhögskolans organisation, framväxt och framtida utmaningar, men även för olika pedagogiska och didaktiska begrepp med bäring på arbete inom folkhögskolan. Till exempel om folkhögskolans pedagogik och didaktik, kursutveckling, didaktisk innovation och frågor om bedömning. Blicken riktas även mot vilka som jobbar som lärare inom folkhögskolan och vilka deltagarna är.

Boken vänder sig till dig som studerar på folkhögskollärarprogrammet eller andra utbildningar som kan leda till arbete inom folkhögskolan. Den är även relevant för verksamma inom folkhögskolan och personer med intresse för frågor om vuxnas studier och lärande i folkhögskolans sammanhang.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Om folkhögskolan : en särskild utbildningsform för vuxna
  2. +
  3. Normkritisk pedagogik - Perspektiv, utmaningar och möjligheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Normkritisk pedagogik - Perspektiv, utmaningar ... av Lotta Björkman, Janne Bromseth, Jenny Bengtsson, Martin Englund, Vivi Havia (häftad).

Köp båda 2 för 763 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »