Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2020-08-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Hallqvist, Anders (förf.) / Malmström, Louise (förf.) / Millenberg, Filippa (förf.) / Nordvall, Henrik (förf.) / Nylander, Erik (förf.) / Rahm, Lina (förf.) / Tsagalidis, Helena (förf.) / Andersson, Per (red.) / Colliander, Helena (red.) / Harlin, Eva-Marie (red.)
Dimensioner
223 x 155 x 11 mm
Vikt
298 g
SAB
Em-c.05
ISBN
9789144133300

Om folkhögskolan : en särskild utbildningsform för vuxna

Häftad,  Svenska, 2020-08-24
329
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sverige har ett unikt, väl utbyggt och förmånligt system för vuxnas studier och lärande. Vuxnas studiedeltagande är omfattande och sker i en rad olika sammanhang, bland annat folkhögskola, kommunal vuxenutbildning, yrkeshögskola, studiecirklar och högskola.

Om folkhögskolan är en introducerande grundbok. Den redogör för folkhögskolans organisation, framväxt och framtida utmaningar, men även för olika pedagogiska och didaktiska begrepp med bäring på arbete inom folkhögskolan. Till exempel om folkhögskolans pedagogik och didaktik, kursutveckling, didaktisk innovation och frågor om bedömning. Blicken riktas även mot vilka som jobbar som lärare inom folkhögskolan och vilka deltagarna är.

Boken vänder sig till dig som studerar på folkhögskollärarprogrammet eller andra utbildningar som kan leda till arbete inom folkhögskolan. Den är även relevant för verksamma inom folkhögskolan och personer med intresse för frågor om vuxnas studier och lärande i folkhögskolans sammanhang.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Om folkhögskolan : en särskild utbildningsform för vuxna
  2. +
  3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »