Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2019-07-26
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Malmquist, Hans (förf.)
Dimensioner
224 x 155 x 9 mm
Vikt
240 g
SAB
Qbc
ISBN
9789144134659
Redovisning och bokföring : med utgångspunkt i BAS-planen (häftad)

Redovisning och bokföring : med utgångspunkt i BAS-planen

Häftad,  Svenska, 2019-07-26
287
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Redovisning och bokföring - med utgångspunkt i BAS-planen är ett läromedelspaket i grundläggande redovisning för högskolestudier eller annan eftergymnasial utbildning. Det består av en teoribok och en övningsbok med lösningar.

Avsikten med paketet är dels att utgöra ett användbart utbildningsmaterial i bokföring där BAS-planen är den tillämpade kontoplanen, dels att presentera ämnet redovisning på ett mer koncentrerat sätt än vanligt. Stor vikt har lagts vid att förklara och diskutera termerna inkomst/utgift, intäkt/kostnad och inbetalning/utbetalning. Bokens text och övningar behandlar resultaträkningen, balansräkningen och kassaflödesanalysen samt de inbördes sambanden mellan dessa rapporter. I boken tas även begreppet god redovisningssed upp, liksom Bokföringsnämndens påverkan genom K-projekten. Denna upplaga är uppdaterad utifrån aktuella regelverk per februari 2019.

Redovisning och bokföring lär man sig genom att öva, öva och åter öva. Arbeta därför med teoriboken och övningsboken parallellt. Teoriboken ger en orientering och utgör ett stöd för arbetet med övningsuppgifterna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Redovisning och bokföring : med utgångspunkt i BAS-planen
  2. +
  3. Redovisning och bokföring : övningsbok med lösningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Redovisning och bokföring : övningsbok med lösn... av Eva Hedenström, Hans Malmquist (häftad).

Köp båda 2 för 642 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Redovisning och bokföring : övningsbok med lösningar

    Eva Hedenström, Hans Malmquist

    Redovisning och bokföring - med utgångspunkt i BAS-planen är ett läromedelspaket i grundläggande redovisning för högskolestudier eller annan eftergymnasial utbildning. Det består av en teoribok och en övningsbok med lösningar. Avsikten med paketet...