Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2020-10-20
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
11 x 137 x 196 mm
Vikt
160 g
SAB
Qbab,Dokaa,Doef
ISBN
9789144135366

Uppskattande ledarkonst : språkets betydelse för ledarskapets utmaningar

Häftad,  Svenska, 2020-10-20
295
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vad händer med ledarskapet och ledarrollen i framtidens organisationer? Vad behöver vi förbereda oss på för att klara de arbetsprocesser som framtiden kräver?

Kommunikation i ledarskapet är en konstart och den uppskattande dialogen blir än mer viktig för framtiden. Kommunikation och nya arbetssätt blir allt viktigare för att kunna hantera kraften hos människor som berörs och behöver ledas.

Boken tar utgångspunkt i ett systemiskt förhållningssätt som handlarom att utforska mönster i de system som ledare verkar i, men också för att finna framkomliga vägar för att leda.

Det framtida ledarskapet handlar om att skapa tydlig kontext och tydliga ramar, att släppa makt och ha större fokus på uppföljningar, uppskattning och framtidsfrågor. Med en ny syn på arbete och hur det kan utföras, kan den moderna ledaren möta framtiden.

Detta är författarnas andra bok om språkets betydelse för ledarskapet. Boken är en praktisk metodbank med fallbeskrivningar hämtade från verkligheten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Uppskattande ledarkonst : språkets betydelse för ledarskapets utmaningar
  2. +
  3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 384 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna