Inre organens anatomi och funktion : ett kompendium (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
301
Utgivningsdatum
2020-06-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Elisabet Roman
SAB
Vb
ISBN
9789144135687
Inre organens anatomi och funktion : ett kompendium (häftad)

Inre organens anatomi och funktion : ett kompendium

Häftad Svenska, 2020-06-24
342
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Läser du inför en tentamen i anatomi? Behöver du snabbt få överblick över de inre organen och inblick i deras funktion? Detta kompendium har sammanställts av läkarstudenter, för läkarstudenter, just i syfte att underlätta repetition och tentamensläsning. Det utgör ett värdefullt komplement till de rekommenderade kursböckerna som fortfarande är oumbärliga för den djupa förståelsen och den grundliga inlärningen av anatomin.

Den kortfattade texten, ofta disponerad i punktlistor och enkla scheman, gör det lätt att hitta det man söker och memorera innehållet. En av kompendiets styrkor är de enkla handritade illustrationerna. De är inte anatomiskt korrekta, utan schematiska och förenklade återgivningar som på ett överskådligt och pedagogiskt sätt underlättar förståelsen av anatomiska samband. Dessutom är de lätta att lägga på minnet och kan därmed vara en hjälp när man på tentamen försöker komma ihåg alla fakta.

Kompendiets primära målgrupp är läkarstudenter, men tack vare den översiktliga utformningen kan det med fördel också användas av andra studenter inom hälso- och sjukvårdsämnen - arbetsterapeuter, fysioterapeuter och specialistsjuksköterskor - som behöver en introduktion i de inre organens anatomi och funktion.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Inre organens anatomi och funktion : ett kompendium
  2. +
  3. Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kropp vid läkning efter psykiskt trauma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kr... av Bessel Van Der Kolk (häftad).

Köp båda 2 för 561 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Neuroanatomi & Inre organens anatomi - paket

    Romario Jalal Gorgis, Robin Bawer, Stefan Cobanovic, Ali Ejupi, Lianna Qazo

    Läser du inför en tentamen i anatomi? Behöver du snabbt få överblick över hjärnans och de inre organens anatomi? Dessa kompendier är skrivna av studenter, för studenter, i syfte att underlätta repetition och tentamensläsning. De utgör ett värdeful...