Neuroanatomi : ett kompendium (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2020-06-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Elisabet Roman
SAB
Vb
ISBN
9789144135694
Neuroanatomi : ett kompendium (häftad)

Neuroanatomi : ett kompendium

Häftad Svenska, 2020-06-24
219
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Studerar du inför tentamen i neuroanatomi? Behöver du få en snabb överblick över ämnet? Kompendiet är författat av studenter, för studenter, i syfte att förbereda inför kurs och tentamen i det centrala nervsystemets anatomi. Kompendiet ger en kortfattad, strukturell överblick över ämnet och utgör ett värdefullt komplement till de traditionella läroböckerna som används vid anatomiinlärningen.

Texten fokuserar på de centrala begreppen men utelämnar den mest detaljerade informationen och hjälper på så sätt läsaren att bibehålla överblicken. Den är formulerad så kort och exakt som möjligt, ofta uppställd i punktform, tabeller och scheman, vilket underlättar inlärningen. Det gör det lättare att lägga på minnet, vilket kan vara en hjälp när man på tentamen försöker komma ihåg alla fakta. Den kortfattade texten kompletteras även med illustrationer som på ett pedagogiskt sätt belyser anatomiska samband och förhållanden.

Kompendiets primära målgrupp är läkar- och odontologistudenter, men tack vare den översiktliga utformningen kan det med fördel också användas av andra studenter inom hälso- och sjukvårdsämnen, till exempel arbetsterapeuter, fysioterapeuter och specialistsjuksköterskor, som behöver en överblick över det centrala nervsystemets anatomi och funktion.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Neuroanatomi : ett kompendium
  2. +
  3. Neuroanatomi & Inre organens anatomi - paket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Neuroanatomi & Inre organens anatomi - paket av Romario Jalal Gorgis, Robin Bawer, Stefan Cobanovic, Ali Ejupi, Lianna Qazo (häftad).

Köp båda 2 för 675 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Neuroanatomi & Inre organens anatomi - paket

    Romario Jalal Gorgis, Robin Bawer, Stefan Cobanovic, Ali Ejupi, Lianna Qazo

    Läser du inför en tentamen i anatomi? Behöver du snabbt få överblick över hjärnans och de inre organens anatomi? Dessa kompendier är skrivna av studenter, för studenter, i syfte att underlätta repetition och tentamensläsning. De utgör ett värdeful...