Inkomstskatt : en lärobok i skatterätt. Del 2 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
432
Utgivningsdatum
2021-01-12
Upplaga
18
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Persson Österman, Roger (förf.)
SAB
Qafba-c:oe
ISBN
9789144135953
Inkomstskatt : en lärobok i skatterätt. Del 2 (häftad)

Inkomstskatt : en lärobok i skatterätt. Del 2

Häftad Svenska, 2021-01-12
512
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Inkomstskatt Del 1 och 2 behandlar inkomstbeskattningen av privatpersoner och företag. I böckerna beskrivs strukturen och principerna vid genomgången av rättsregler och rättspraxis. Effekterna av reglerna illustreras genom konkreta och belysande exempel.
Inkomstskatt Del 2 behandlar bland annat företagsbeskattningsfrågor såsom beskattningen av aktiebolag, koncerner, fåmansföretag och överlåtelser av företag. Vidare redogörs för internationella skattefrågor, tolkning och tillämpning av skattelag och skatteförfarandet.
Inkomstskatt är en lärobok för utbildningen i skatterätt på jurist- och ekonomprogrammen. Genom sin goda struktur, omfattande redovisning av eller hänvisning till praxis samt fördjupade diskussioner kan boken också användas i den praktiska yrkesutövningen och som kurslitteratur för vidareutbildningar.
I den sjuttonde upplagan omarbetades framställningen väsentligt för att ytterligare förstärka de övergripande perspektiven. I denna den artonde upplagan har detta arbete fortsatt. Vi har beaktat publicerat material till och med den 15 november 2020.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Inkomstskatt : en lärobok i skatterätt. Del 2
  2. +
  3. Inkomstskatt : en lärobok i skatterätt. Del 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inkomstskatt : en lärobok i skatterätt. Del 1 av Sven-Olof Lodin, Gustaf Lindencrona, Peter Melz, Christer Silfverberg, Teresa Simon-Almendal (häftad).

Köp båda 2 för 1024 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »