Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2020-01-30
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
91 x 289 x 201 mm
Vikt
785 g
SAB
O
ISBN
9789144137193

Grej of the day - förskola

Häftad,  Svenska, 2020-01-30
557
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Grej of the Day är en populär metod som väcker barns nyfikenhet på kunskap. Metoden har sitt ursprung i skolan men når nu även förskolan! Enligt förskolans läroplan, Lpfö18, ingår undervisning i förskolans uppdrag. Undervisningen ska utgå från ett innehåll som antingen är planerat eller som uppstår spontant. I detta läromedel Grej of the Day - Förskola har vi bearbetat metoden för förskolan och valt ut 25 grejer som vi tycker är spännande och intressanta att undervisa om, alla förankrade i förskolans läroplan. Boken fungerar även fint att använda exempelvis i de tidiga skolåren samt i särskolan.

Grejerna står i alfabetisk ordning, från Barnkonventionen till Ägg. Till varje grej finns ett rikt bildmaterial, dels till de olika ledtrådarna, dels till faktatexterna. Bilderna till ledtrådarna finns längst bak i boken samt i de digitala resurserna att visa upp under arbetets gång.

Det finns många fascinerande saker att berätta om. Visste du till exempel att om solen var ihålig skulle den rymma en miljon jordklot eller att det för väldigt länge sedan bara tog ett dygn för månen att sväva runt jorden.

Kunskap är verkligen coolt! Micke Hermansson Maria Heimer
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Grej of the day - förskola
  2. +
  3. Grej of the Day Sverige Resurspaket - Tryckt bok + Digital lärarlicens 36 mån

De som köpt den här boken har ofta också köpt Grej of the Day Sverige Resurspaket - Tryckt bo... av Micke Hermansson (hybridprodukt).

Köp båda 2 för 1144 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna