En pedagogisk idé : ett hållbart arbetssätt i framtidens förskola (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2020-05-06
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
1 x 205 x 144 mm
Vikt
180 g
SAB
Eab.01
ISBN
9789144137230

En pedagogisk idé : ett hållbart arbetssätt i framtidens förskola

Häftad,  Svenska, 2020-05-06
307
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En pedagogisk idé. Ett hållbart arbetssätt i framtidens förskola beskriver författarnas sätt att organisera utbildningen i förskolan. Boken presenterar den pedagogiska idé som utvecklats i syfte att stödja pedagogernas förutsättningar att med fokus på styr-dokument och uppdrag driva undervisning i målstyrda processer. Arbetssättet har bidragit till ökad delaktighet för barnen och minskad upplevd stress hos pedagogerna.

Med stöd i Bronfenbrenners utvecklingsekologiska teori presenteras en röd tråd genom byggstenarna i den pedagogiska idén, från ett globalt perspektiv till det praktiska arbetet med det enskilda barnet samt dess rätt till utbildning, individuell progression och utveckling.

En pedagogisk idé. Ett hållbart arbetssätt i framtidens förskola vänder sig till alla som är berörda och intresserade av organisation och utvecklingsarbete inom förskolan samt resten av skolväsendet, såväl kommunala som fristående utbildningar. Boken är lämplig för blivande och aktiva rektorer, specialpedagoger, legitimerade förskollärare, barnskötare och övrig personal.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En pedagogisk idé : ett hållbart arbetssätt i framtidens förskola
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 556 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »