Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2020-12-22
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Vpg
ISBN
9789144137261
Hållbar vård - Klimatet och hälsan (häftad)

Hållbar vård - Klimatet och hälsan

Häftad Svenska, 2020-12-22
331
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Hälso- och sjukvården står inför nya utmaningar. Klimatförändringarna påverkar redan i dag människors hälsa och kommer att vara en bidragande faktor vad gäller hur vården ska utformas i framtiden.

Ett syfte med denna bok är att ge en fördjupning inom området hållbar vård, med fokus på klimat och hälsa. Ett annat är att positionera sjuksköterskans roll, funktion och ansvar inom det nationella såväl som internationella arbetet med hållbar vård. För detta arbete behöver sjuksköterskor ha kunskaper om grundläggande fakta kring sambanden mellan klimatförändringar och hälsa och även om hur vi ska bygga en hållbar vård.

Boken vänder sig främst till studenter i grundutbildningen till sjuksköterska, men kan med fördel även användas på avancerad nivå. Den kan också användas av kliniskt verksamma inom hälso- och sjukvården och andra som vill bredda sin kunskap kring hållbar vård.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hållbar vård - Klimatet och hälsan
  2. +
  3. Vårdledarskap : att utveckla och förbättra framtidens vård och omsorg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vårdledarskap : att utveckla och förbättra fram... av Kristina Rosengren (häftad).

Köp båda 2 för 827 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Anåker

  • Omvårdnadens grunder - Ansvar och utveckling (bok + digital produkt)

    Anna Ehrenberg, Lars Wallin, Ann-Christine Andersson, Anna Anåker, Charlotta Arwidson

    Omvårdnadens grunder - Ansvar och utveckling syftar till att belysa omvårdnadens roll i ett förändrings- och samhällsperspektiv, sjuksköterskans ansvar, liksom viktiga förutsättningar för utveckling av hälso- och sjukvården. Boken ger en bild av d...