Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2020-11-02
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Eu
ISBN
9789144137698
Didaktisk (o)takt i förskolan - Exempel med didaktiskt ledarskap, didaktiska nätverk och specialpedagogisk didak (häftad)

Didaktisk (o)takt i förskolan - Exempel med didaktiskt ledarskap, didaktiska nätverk och specialpedagogisk didak

Häftad Svenska, 2020-11-02
312
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Boken tar upp didaktik i förskolan med fokus på didaktisk takt och otakt. Didaktik avser konsten att undervisa. Vi utgår inte från "one size fits all", utan boken bidrar med rikliga exempel på didaktisk takt och otakt i relation till ledarskap och nätverk som kan skapa förutsättningar för undervisning, liksom specialpedagogisk didaktik som är inriktad på såväl alla som varje barn.

Exempel i boken hämtas från material som ingår i två forsknings- och utvecklingsprogram, ett med beteckningen "Undervisning i förskolan" (UndiF) och ett med titeln "Flerstämmig undervisning i förskola" (FundiF).

Boken kan med fördel utgöra en kursbok i förskollärarutbildning, men också i fortbildning av verksamma förskollärare, rektorer och specialpedagoger i förskola. Den kan läsas självständigt men också ses som en vidareutveckling av böckerna Professionell yrkes utövning i förskola: kontinuitet och förändring (Rubinstein Reich, Tallberg Broman & Vallberg Roth, 2017) och Didaktik - flerstämmig under visning i förskolan (Vallberg Roth, Holmberg, Löf & Stensson, 2020).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Didaktisk (o)takt i förskolan - Exempel med didaktiskt ledarskap, didaktiska nätverk och specialpedagogisk didak
  2. +
  3. Förskollärarens pedagogiska ledarskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förskollärarens pedagogiska ledarskap av Jonas Stier, Bim Riddersporre (häftad).

Köp båda 2 för 611 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna