Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
680
Utgivningsdatum
2020-02-07
Upplaga
12
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Ppba
ISBN
9789144137964
Arkitektens handbok 2020 (häftad)

Arkitektens handbok 2020

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2020-02-07
549
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Under tolv år har nu Arkitektens handbok stegvis utökats, förfinats och fångat upp förändringar i regelverk och omvärld. Och kompletterats med nya saker som våra läsare har saknat.

2020 års upplaga innehåller mer om ett projekts tidiga skeden, som nyckeltal och ytfördelningar. Nya uppslag visar hur vi kan bygga mer vattensäkra hus för att undvika byggfel. Vidare har vi fördjupat avsnittet om massivträkonstruktioner och KL-trä.

Arkitektens handbok är en sammanställning av de basfakta som arkitekten och byggandet behöver. Den är systematiserad och illustrerad på ett sätt som är enkelt att hantera och den innehåller ett fylligt register med begreppsförklaringar. Boken säger inte hur man ska rita hus och parker eller inreda rum, men den ger basinformationen och är ett praktiskt hjälpmedel för den som planerar, ritar, bygger, förvaltar och använder byggnaderna och landskapet.

Arkitektens handbok är framtagen både för arkitekter och för alla andra i byggprocessen, som tekniska konsulter, ingenjörer, förvaltare och andra som upprättar, tolkar eller kommer i kontakt med ritningar och andra byggbeskrivningar.

Boken är skriven och illustrerad av arkitekterna (SAR/MSA) Anders Bodin, Jacob Hidemark, Martin Stintzing och Sven Nyström. OBS Böckerna är tryckta helt miljövänligt, och då utan skyddslaminering , därför kan böckerna se ut som om de är använda.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna