Favorit matematik 2B Utökat stöd Lärarpaket  - Digitalt + Tryckt (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-06-08
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Ta
ISBN
9789144139401
Favorit matematik 2B Utökat stöd Lärarpaket  - Digitalt + Tryckt (häftad)

Favorit matematik 2B Utökat stöd Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad Svenska, 2020-06-08
578
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
FAVORIT MATEMATIK UTÖKAT STÖD är en kompletterande lärarhandledning för klasslärare.
I Finland finns en tydlig organisation för extra hjälp till elever som behöver det. Dessutom finns speciellt framtagna läromedel att använda i arbetet. Favorit matematik Utökat stöd kommer från Finland. Materialet har anpassats och granskats av både lärare och forskare som är verksamma i Sverige.

FAVORIT MATEMATIK UTÖKAT STÖD KOMPLETTERAR FAVORIT MATEMATIK LÄRARHANDLEDNING
Favorit matematik Utökat stöd är en kompletterande lärarhandledning som används tillsammans med Favorit matematik Lärarhandledning. I Favorit matematik Utökat stöd finns förutom förslag på olika former av aktiviteter, också filmer som visar hur man förtydligar, bygger upp och förstärker den matematiska förståelsen, genom att använda bland annat laborativt material.

ELEVER LÄR SIG OLIKA OCH SKA FÅ LIKA FÖRUTSÄTTNINGAR ATT GÖRA DET
Favorit matematik Utökat stöd innehåller lektionsspecifika tips och förslag på extra hjälp framtagna med tanke på undervisning av elever som visar en lägre nivå i matematik. I de olika aktiviteterna används laborativt material. Eleven övar i sin ordinarie elevbok. Arbetet i elevboken kan också kompletteras med kopieringsunderlag för ytterligare förståelse och träning. Kopieringsunderlagen i Favorit matematik Utökat stöd är framtagna med tanke på behoven hos de elever som behöver extra hjälp.

GRUNDLÄGGANDE BEGREPP OCH GRUNDLÄGGANDE TALUPPFATTNING
Förutom de lektionsspecifika förslagen innehåller Favorit matematik Utökat stöd också instruktioner och material som du vid behov kan använda för att befästa grundläggande begrepp hos eleverna.

DIGITALA RESURSER
Med lärarhandledningens digitala resurs får du tillgång till flera praktiska verktyg för din undervisning. Du får bland annat tillgång till matteordlista för åk 1-6, basprov och nedladdningsbara kopieringsunderlag.

FAVORIT MATEMATIK-SERIEN
Favorit matematik är ett basläromedel i matematik med en gedigen, välfungerande och tydlig struktur. Materialet kommer från Finland där det är uppskattat för strukturen och de goda resultaten hos eleverna. Det beprövade och framgångsrika läromedlet har granskats av både lärare och forskare som är verksamma i Sverige.
Visa hela texten

Fler böcker av författarna