Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2020-06-17
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Sofia Malmberg
SAB
Fc
ISBN
9789144139494
En bild tusen ord Lärarhandledning - Lärarmaterial

En bild tusen ord Lärarhandledning - Lärarmaterial

Spiral Svenska, 2020-06-17
950
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En bild - tusen ord passar elever som studerar svenska på nybörjarnivå men kan också användas i specialundervisning eller med elever som uppvisar språkliga svårigheter. En bild - tusen ord fungerar utmärkt i såväl heterogena grupper som grupper med kontinuerligt intag.
En bild - tusen ord består av fem temabilder med skarpa färger: Vid frukostbordet, I klassrummet, I parken, I klädaffären och I idrottshallen. Till varje bild finns två övningsböcker med ett rikt utbud av övningar på två olika nivåer - nivå A som riktar sig till elever som är nybörjare i svenska och nivå B som passar elever som har kommit en bit på väg i språket. Övningar till elever som ligger på en avancerad nivå i svenska finns att tillgå digitalt (nivå C). En bild - tusen ord erbjuder noggrant ihopsatta övningar som med bilder som utgångspunkt fokuserar på ord och begrepp, grammatik och muntlig aktivitet.
LÄRARPAKET
Lärarpaketet till En bild - tusen ord består av digitala resurser och ett tryckt lärarmaterial. De digitala resurserna nås via aktiveringskoder som finns i det tryckta lärarmaterialet. Tre koder ingår i varje lärarhandledning, så att tre lärare kan ha tillgång till allt innehåll i digitalt format samt elevernas digitala läromedel.
Lärarhandledningen till En bild - tusen ord ger läraren en överblick över innehållet i samtliga häften som ingår i serien: Vid frukostbordet, I klassrummet, I parken, I klädaffären och I idrottshallen. Här presenteras de arbetsmetoder som är centrala i läromedlet, tillsammans med pedagogiska tips. I den tryckta lärarhandledningen finns dessutom
basuppgifter (extrauppgifter) till samtliga häften
alla kapiteltexter samlade
målformulär
samtalskort
ordlistor
extra mallar
temabilderna i färg.
Lärarhandledningen utgörs till stor del av kopieringsunderlag som får användas fritt. I den digitala lärarhandledningen ingår fem häften med övningar på avancerad nivå, nivå C.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En bild tusen ord Lärarhandledning - Lärarmaterial
  2. +
  3. Lärande, skola, bildning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lärande, skola, bildning av Ulf P Lundgren, Roger Säljö, Caroline Liberg (häftad).

Köp båda 2 för 1509 kr

Kundrecensioner