Placeringsrådgivning : kunskap för SwedSecs licensiering (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
508
Utgivningsdatum
2020-05-08
Upplaga
15
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Qaeca-c
ISBN
9789144140100
Placeringsrådgivning : kunskap för SwedSecs licensiering (häftad)

Placeringsrådgivning : kunskap för SwedSecs licensiering

(1 röst)
Häftad Svenska, 2020-05-08
564
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Hur fungerar finansmarknaden? Vilka värdepapper finns det, och vilka är deras viktigaste egenskaper och risker? Den här boken ger svaren, och beskriver utförligt hur aktier, obligationer, fonder, derivat och strukturerade produkter hanteras och handlas.

Bokens centrala tema är finansiell rådgivning till privatpersoner, och riktar sig därmed särskilt till placeringsrådgivare - men är även lämplig för envar som söker aktuell kunskap om finansiella marknader, om värdepapper och om lämpliga strategier för placeringar. Läsaren ges insikter om alla aspekter på finansiell ekonomi som är nödvändiga för att ge råd om placeringar och praktiskt tillämpa portföljläran.

Boken har genom åren blivit ett standardverk i utbildningen av finansiella rådgivare. Denna femtonde upplaga täcker de krav som ställs i Swedsecs licensieringstest för rådgivare.

Boken är uppdaterad i enlighet med det aktuella regelverket på finansmarknaden, särskilt de stora förändringar som skett i och med Mifid2, samt andra direktiv och förordningar som påverkar rådgivning, försäkringsförmedling, marknadsmissbruk och hållbarhetsfrågor.

Placeringsrådgivning ges ut i samarbete med IFU, en del av Executive Education vid Handelshögskolan i Stockholm.

Till Placeringsrådgivning hör en digital version av boken. Instruktioner för hur du kommer åt det digitala materialet finns på omslagets insida.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gabriel Oxenstierna