Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2022-07-26
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Sundhäll, Marcus (förf.) / Teledal, Anna (förf.) / Teledal, Anna (förf.) / Teledal, Anna (förf.) / Rudsberg, Karin (förf.) / Rudsberg, Karin (förf.) / Rudsberg, Karin (förf.)
Dimensioner
23 x 211 x 150 mm
Vikt
535 g
SAB
E
ISBN
9789144140353

Kollegialt lärande för skol- och undervisningsförbättring : ett helhetsperspektiv

Häftad,  Svenska, 2022-07-26
485
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kollegialt lärande för skol- och undervisningsförbättring bygger på flera års praktiknära forskning och annan forskning inom skolutveckling, professionsutveckling och pedagogiskt ledarskap. Den erbjuder pedagogiska teorier, modeller och metoder för kollegialt lärande i ett helhetsperspektiv som stärker alla elever.

I boken framträder kollegialt lärande både som ett arbetssätt och ett förhållningssätt, och du som läsare rustas med verktyg för att hantera det kollegiala lärandets möjligheter och utmaningar. Dessa verktyg är vetenskapligt förankrade.

Kollegialt lärande för skol- och undervisningsförbättring vänder sig till lärarstudenter, lärare rektorer, kvalitetsutvecklare och skolchefer inom alla skolformer. Boken är lämplig som litteratur på rektorsprogrammet och för lärarutbildningens utbildningsvetenskapliga kärna, framför allt inom områdena utvärdering, utvecklingsarbete och pedagogiskt ledarskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kollegialt lärande för skol- och undervisningsförbättring : ett helhetsperspektiv
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 714 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »