Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2021-01-04
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Thunborg, Camilla (förf.) / Wilhelmson, Lena (förf.) / Granberg, Otto (red.) / Ohlsson, Jon (red.)
Dimensioner
19 x 207 x 151 mm
Vikt
70 g
SAB
Qbfbc
ISBN
9789144140360
Kollektivt lärande - i arbetslivet (häftad)

Kollektivt lärande - i arbetslivet

Häftad,  Svenska, 2021-01-04
331
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den här boken handlar om kollektivt lärande. Den är baserad på aktuell organisationspedagogisk forskning om vuxna människors lärande i arbetsliv och organisationer. Det övergripande syftet med boken är att den ska bidra till kunskap om kollektiva lärprocesser och därigenom också stimulera till praktiskt utvecklingsarbete för att främja kollektivt lärande. Varje kapitel behandlar något tema av betydelse för kollektivt lärande. Exempelvis diskuteras utveckling av kollektiv kompetens och kollektiva identiteter, olika slags förändringsprocesser samt hur ledarskapet påverkar det kollektiva lärandet.

Denna andra upplaga av boken inrymmer ett nyskrivet kapitel om organisationspedagogiska begrepp samt uppdateringar och revideringar av övriga kapitel. De förändringar som har gjorts syftar till att ge ökad förståelse av kollektivt lärande och att stärka bokens användbarhet i utbildningar vid landets lärosäten.

Boken är avsedd för universitets- och högskoleutbildningar med inriktning mot arbetsliv, lärande samt personal- och organisationsutveckling. Den vänder sig också till chefer på olika nivåer och i olika verksamheter och kan med fördel användas för praktiskt utvecklingsarbete i organisationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kollektivt lärande - i arbetslivet
  2. +
  3. Perspektiv på handledning för ledare i förskola och skola

De som köpt den här boken har ofta också köpt Perspektiv på handledning för ledare i förskola... av Eva Amundsdotter, Ulf Leo (häftad).

Köp båda 2 för 714 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »