Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2021-01-04
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Thunborg, Camilla (förf.) / Wilhelmson, Lena (förf.) / Granberg, Otto (red.) / Ohlsson, Jon (red.)
SAB
Qbfbc
ISBN
9789144140360
Kollektivt lärande - i arbetslivet (häftad)

Kollektivt lärande - i arbetslivet

Häftad Svenska, 2021-01-04
319
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den här boken handlar om kollektivt lärande. Den är baserad på aktuell organisationspedagogisk forskning om vuxna människors lärande i arbetsliv och organisationer. Det övergripande syftet med boken är att den ska bidra till kunskap om kollektiva lärprocesser och därigenom också stimulera till praktiskt utvecklingsarbete för att främja kollektivt lärande. Varje kapitel behandlar något tema av betydelse för kollektivt lärande. Exempelvis diskuteras utveckling av kollektiv kompetens och kollektiva identiteter, olika slags förändringsprocesser samt hur ledarskapet påverkar det kollektiva lärandet.

Denna andra upplaga av boken inrymmer ett nyskrivet kapitel om organisationspedagogiska begrepp samt uppdateringar och revideringar av övriga kapitel. De förändringar som har gjorts syftar till att ge ökad förståelse av kollektivt lärande och att stärka bokens användbarhet i utbildningar vid landets lärosäten.

Boken är avsedd för universitets- och högskoleutbildningar med inriktning mot arbetsliv, lärande samt personal- och organisationsutveckling. Den vänder sig också till chefer på olika nivåer och i olika verksamheter och kan med fördel användas för praktiskt utvecklingsarbete i organisationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kollektivt lärande - i arbetslivet
  2. +
  3. Att leda skolor med stöd i forskning : Exempel, analyser och utmaningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att leda skolor med stöd i forskning : Exempel,... av Niclas Rönnström, Olof Johansson, Björn Ahlström, Elisabet Edqvist, Inger Eriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 784 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »