Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
290
Utgivningsdatum
2022-01-03
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Nilsson Lundmark, Eva (förf.) / Nilsson, Ingvar (förf.) / Padyab, Mojgan (förf.) / Rostami, Amir (förf.) / Sundqvist, Johanna (förf.) / Ghazinour, Mehdi (red.) / Eriksson, Malin (red.)
SAB
Oepb
ISBN
9789144140957
Polisiärt arbete i utsatta områden : utmaningar och möjligheter (häftad)

Polisiärt arbete i utsatta områden : utmaningar och möjligheter

Häftad Svenska, 2022-01-03
377
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Att arbeta som polis i områden som präglas av utbredd
kriminalitet och otrygghet är en svår uppgift. Polisära insatser i dessa områden kräver därför på ett särskilt sätt koordinering och samspel mellan olika system och aktörer såsom politiken, den rättsliga regleringen, Polismyndigheten, lokalsamhället, medborgarna och den enskilda polisen. Att genom polisiära insatser förbygga och bekämpa brottslighet och garantera säkerhet och trygghet i så kallade utsatta områden är därför en stor samhällsutmaning.

Den här antologin tar sig an ämnet utifrån ett långsiktigt perspektiv. Den består av bidrag som skrivits av såväl forskare som yrkesverksamma poliser och samhällsentreprenörer. Alla de medverkande har erfarenhet av arbete och/eller forskning i så kallade utsatta områden. Sammantaget ger de olika bidragen en bred bild av komplexiteten i problembilden, utmaningarna och förutsättningarna för polisens arbete i dessa områden.

Boken lämpar sig lika mycket för studenter som för yrkesverksamma, både inom polisiärt arbete, socialt arbete och andra professioner som arbetar i så kallade utsatta områden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Polisiärt arbete i utsatta områden : utmaningar och möjligheter
  2. +
  3. Religion, migration och polisiärt arbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Religion, migration och polisiärt arbete av Göran Larsson, Simon Sorgenfrei, Tanja Viklund, Johan Axelsson, Per Brinkemo (häftad).

Köp båda 2 för 746 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »