Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2020-08-18
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
8 x 201 x 148 mm
Vikt
250 g
SAB
Vjj
ISBN
9789144141329

En logopeds 10 tips till en bättre röst

(7 röster)  |   Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-08-18
321
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Många av landets alla yrkesverksamma har röstkrävande yrken som sliter på rösten, något som ofta leder till röstproblem. Rösten ändras också i takt med att vi åldras och precis som kroppen i övrigt behöver den tränas och hållas i form. Med rätt kunskap, förebyggande röstträning och praktiska verktyg kan röstens åldrande process fördröjas, och röstproblem förebyggas och avhjälpas.

En logopeds 10 tips till en bättre röst ger dig verktyg för att förbättra din röst, och med bokens 40 effektiva övningar kan du röstträna på egen hand. Övningarna är baserade på aktuell forskning och är enkla att utföra. Övningarna kompletteras med digitalt material i form av filmer där du direkt kan se och höra hur övningen ska utföras, och som enkelt nås genom skanningsbara QR-koder i boken.

En logopeds 10 tips till en bättre röst vänder sig till alla som använder rösten mycket i sin profession, till exempel lärare, förskollärare och föredragshållare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En logopeds 10 tips till en bättre röst
 2. +
 3. Språkliga svårigheter i skolan : vad kan vi göra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språkliga svårigheter i skolan : vad kan vi göra? av Julia Andersson, Elvira Ashby (häftad).

Köp båda 2 för 707 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av En logopeds 10 tips till en bättre röst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Enkla röstövningar
  Anneli E L, 23 juni 2022

  Lättläst med handfasta tips och övningar. Exakt det jag var ute efter med en röst som blir trött ibland. Enkla övningar som man blir peppad att praktisera. Bra med länkar till youtube där man kan se hur övningarna ska utföras.

 2. Viktig läsning och röstövningar för alla
  Elisabeth, 3 maj 2021

  Viktig bok om hur man kan hitta en hållbar röst. Alla behöver lära känna sin röst och förebygga röstproblem. Här i boken finns det som behövs.

 3. Konkret och användbar
  Amanda , 12 februari 2021

  Boken ger konkreta beskrivningar och genomgång av rösten och talapparaten.
  Den är helt enkelt lätt att ta till sig och det är inget krångligt språk utom några logoped-termer men det är inte alltför besvärligt.
  Rekommenderar för dem med röstproblem!
  Amanda

 4. Värdefull bok
  Chr, 22 december 2020

  Hjälpte mig till en bättre röst och tog bort retningar i luftstrupen.
  Mycket som jag inte visste och som nu är värdefull kunskap.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Tove Ekelund

 • Om dyslexi : läs-, skriv- och språksvårigheter

  Tove Ekelund

  Om dyslexi är en bred och informativ resurs som ger svar på många vanliga frågor om läs-, skriv- och språksvårigheter. Här förklaras vad dyslexi är och hur det diagnostiseras, dess relation till språkstörning samt vad läsning och språklig medveten...