Övningar till Modern industriell ekonomi (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2020-08-07
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Qaacc
ISBN
9789144141503
Övningar till Modern industriell ekonomi (häftad)

Övningar till Modern industriell ekonomi

(1 röst)
Häftad Svenska, 2020-08-07
335
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Dagens ingenjörer måste ha kompetens att förstå både de ekonomiska konsekvenserna av olika tekniska beslut och de tekniska konsekvenserna av olika ekonomiska beslut. Ämnet industriell ekonomi handlar om just detta: att förstå kopplingarna mellan teknik och ekonomi och därigenom utveckla och skapa värde på ett effektivt sätt.

Kursboken Modern industriell ekonomi ger en grundläggande genomgång av begrepp och metoder som krävs för att en ingenjör ska kunna argumentera för sin verksamhet i ekonomiska termer. Boken sätter det moderna industriföretagets verksamhet i fokus och täcker hela det ekonomiska fältet, från kalkylering till hållbar affärsutveckling. På detta sätt ger boken en grundläggande förståelse samtidigt som den går igenom de viktigaste metoderna för att kunna styra, planera och utveckla industriella verksamheter.

Övningsboken innehåller övningsuppgifter som ger möjlighet att träna på grundläggande begrepp och metoder inom de kvantitativa delarna av ämnet (produktkalkylering, investeringskalkylering, bokföring, redovisning, finansiering och ekonomistyrning). Den stöttar också inlärningen genom instuderingsfrågor som fokuserar på kvalitativa begrepp och modeller inom området. Övningsboken följer kursbokens indelning och innehåller utförliga lösningsförslag till alla övningsuppgifter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Övningar till Modern industriell ekonomi
  2. +
  3. Modern industriell ekonomi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Modern industriell ekonomi av Mats Engwall, Anna Jerbrant, Bo Karlson, Per Storm (häftad).

Köp båda 2 för 847 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna