Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2023-01-24
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Guenna Holmgren, Amina (förf.) / Johansson, Catrin (förf.) / Jonsson, Margareta (förf.) / von Vogelsang, Ann-Christin (förf.) / Åkerlind, Annika (förf.) / Blommengren, Anna (red.) / Olgren, Birgitta (red.)
SAB
Vfnf
ISBN
9789144141589
Neurokirurgisk vård (häftad)

Neurokirurgisk vård

Häftad Svenska, 2023-01-24
456
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Denna bok inom neurokirurgisk vård med fokus på omvårdnad, beskriver framför allt den specifika omvårdnad som patienter med neurokirurgiska sjukdomar är i behov av. Boken har reviderats och uppdaterats av ett flertal författare och utgår från en struktur i omvårdnadsprocessen enligt ICNP 2019, International Classification for Nursing Practice. De olika kapitlen är strukturerade med omvårdnadsdiagnoser och omvårdnadsordinationer för att underlätta för läsaren att fördjupa sig inom ämnesområdet samt att kunna använda boken som ett uppslagsverk för en specifik omvårdnadssituation i den dagliga patientvården. Neurokirurgisk vård omfattar också principer för fysioterapi och arbetsterapi vid neurokirurgisk vård.

Neurokirurgisk vård vänder sig främst till universitets- och högskolestudenter inom vårdområdet, både vid grund- och specialistutbildningar, samt till kliniskt verksamma inom hälso- och sjukvården som kommer i kontakt med patienter med neurokirurgiska sjukdomar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Neurokirurgisk vård
  2. +
  3. Hormonstark : ta kontroll över dina hormoner och bli ditt bästa jag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hormonstark : ta kontroll över dina hormoner oc... av Martina Johansson (inbunden).

Köp båda 2 för 633 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »