Rorsmans Dermatologi Venereologi (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
442
Utgivningsdatum
2022-01-26
Upplaga
10
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Nylander, Elisabet (förf.) / Paoli, John (förf.) / Rollman, Ola (förf.) / Bratt, Göran (förf.) / Danielsson, Karin (förf.) / Wikström, Arne (förf.) / Wahlgren, Carl-Fredrik (red.) / Bradley, Maria (red.) / Enerbäck, Charlotta (red.) / Lindberg, Magnus (red.) / Lundqvist, Katarina (red.) / Nylander,
Illustratör/Fotograf
Lennart Molin, Ragnar Mårtensson, Åse Björnberg Lidholm
Dimensioner
28 x 247 x 159 mm
Vikt
1120 g
SAB
Vem
ISBN
9789144141602
Rorsmans Dermatologi Venereologi (häftad)

Rorsmans Dermatologi Venereologi

(3 röster)
Häftad,  Svenska, 2022-01-26
877
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna lärobok är en klassiker som har använts flitigt i den svenska läkarutbildningen under ett halvt sekel. Alltsedan den första upplagan gavs ut 1972 har den haft sitt fokus koncentrerat på det vanliga och väsentliga inom dermatologi och venereologi.

En redaktionskommitté bestående av kliniskt erfarna företrädare från landets alla medicinska lärosäten har arbetat fram den nya upplagan. Alla kapitel har grundligt bearbetats och uppdaterats. En viktig satsning har varit att öka andelen bilder på hudsjukdomar i melaninrik hud, för att bidra till ökad kunskap inom området och till en mer jämlik sjukvård.

Rorsmans Dermatologi Venereologi riktar sig i första hand till studerande på läkarprogrammet men är även värdefull för studerande inom andra utbildningar. Boken används också sedan länge som ett lättillgängligt och självklart uppslagsverk inom primärvård och företagshälsovård.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rorsmans Dermatologi Venereologi
  2. +
  3. Sjuksköterskors förskrivning av läkemedel - En handbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sjuksköterskors förskrivning av läkemedel - En ... av Elisabeth Brobeck, Margaretha Norell Pejner (häftad).

Köp båda 2 för 1240 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »