Mikroekonomi - Digitalt - Teori och tillämpningar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-08-27
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
ISBN
9789144142173

Mikroekonomi - Digitalt - Teori och tillämpningar

Häftad,  Svenska, 2010-08-27
130
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Mikroekonomi - digitalt är ett digitalt komplement till Mikroekonomi - teori och tillämpningar av Robert Lundmark. Detta digitala komplement innehåller kapitelvisa sammanfattningar och övningar samt ett par exempeltentor. Det innehåller dock ingen digital versionen av boken (vilket ingår om man köper bok + digital produkt).

Kort om boken:

Mikroekonomi introducerar ämnet mikroekonomi på ett pedagogiskt och illustrativt sätt. Mikroekonomi är det vetenskapsområde som analyserar hur marknader för olika varor eller tjänster fungerar. Boken presenterar grundläggande begrepp, förhållanden och teorier som ligger till grund för hur individer eller hushåll fattar sina konsumtionsbeslut. Till detta kopplas hur företag fattar sina produktionsbeslut, det vill säga vad som ska produceras och hur det produceras.

Många samhällsekonomiska problem kan lättare förstås och lösas genom att tillämpa mikroekonomisk teori. Boken lämpar sig för grundläggande kurser inom mikroekonomi men kan med fördel även läsas av den som vill skaffa sig en bättre förståelse för ämnet.

Mer information om huvudboken Mikroekonomi - teori och tillämpningar finns här.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robert Lundmark