Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2022-03-02
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
22 x 208 x 152 mm
Vikt
335 g
SAB
Vlbdb
ISBN
9789144142463

Skriva sig fri : biblioterapi i praktiken

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-03-02
333
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hur kan skrivande få oss att må bättre? Vilka metoder är användbara och vad säger forskningen? Biblioterapeutiskt skrivande gör det möjligt att, i grupp eller på egen hand, utforska vår inre värld, möta oss själva på platser vi tidigare inte besökt och lära känna nya delar av oss själva.

Den här boken handlar om hur skrivande kan användas i hälso främjande och personlighetsutvecklande syfte, men också i psyko tera peutiskt arbete. Den ger kunskap i hur du kan lägga upp det praktiska arbetet i en biblioterapeutisk skrivargrupp eller för enskilda individer. Fokus ligger på vad skrivandet kan göra med oss snarare än det textmässiga resultatet.

Skriva sig fri. Biblioterapi i praktiken är den första renodlade boken på svenska om biblioterapi och skrivande. Den riktar sig framför allt till dem som har för avsikt att arbeta med skrivande biblioterapi, men också till dem som vill använda skrivandet för egen del. Den är en hjälp för alla som vill undersöka skrivandets terapeutiska potential och få verktyg för att mer metodiskt använda ordens kraft.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skriva sig fri : biblioterapi i praktiken
 2. +
 3. Skriv för att läka : en guide i reflekterande skrivande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skriv för att läka : en guide i reflekterande s... av Emelie Hill Dittmer (häftad).

Köp båda 2 för 686 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skriva sig fri : biblioterapi i praktiken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven
  Heidi, 12 maj 2022

  Mycket välskriven och välformulerad bok över varför det kan vara bra att skriva om svåra saker man har upplevt. Hon ger förslag på strukturer i skrivandet som kan hjälpa när man skriver.

  Väldigt bra bok!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Bom

 • Herr Hansson rättar till i skogen

  Maria Bom

  Herr Hansson kan inte sova för det är någon som gråter så förfärligt. Han går för att se vad som har hänt. Bakom stenen hittar han Greger Grävling som inte får vara med och gräva. Detta är en bok om att få vara med. Boken är illustrerad av Jenny S...

 • Annie, Amira och kärleken

  Maria Bom

  Annie har träffat Amira. Annie älskar henne eftersom hon alltid är full av nästan förbjudet bus. Hur kan Amira veta så mycket? Får man verkligen ljuga om man säger att det är i fantasin? Hur kan skatan hitta alla skatter och hur känns det egentlig...