Kvalitet : från behov till användning (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
712
Utgivningsdatum
2020-07-08
Upplaga
6
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Qbiab
ISBN
9789144143088
Kvalitet : från behov till användning (inbunden)

Kvalitet : från behov till användning

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-07-08
560
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ett nytt affärslandskap har skapats: den digitala utvecklingen accelererar; erbjudanden skapas som blandningar av varor, tjänster och upplevelser; hållbarhet har blivit en allt viktigare kvalitetsdimension; den globala konkurrensen har blivit allt starkare. Ett nytt förhållningssätt till kvalitetsutveckling med fokus på kundupplevelse, förbättring och förnyelse är viktigare än någonsin.

Efter en start om kvalitet och kvalitetsutveckling behandlar boken begreppen kunder och medarbetare, förbättringsarbete, produkt- och processutveckling samt verksamhetsutveckling. Hela kedjan från identifiering av kundbehov till mätning av kundnöjdhet och återkoppling för att möjliggöra förbättring och förnyelse behandlas. I sista delen ges en reflektion över kvalitetsutvecklingens roll för samhällsutveckling.

Boken har genom sin unika helhetssyn på kvalitetsområdet varit en uppskattad kursbok på många svenska universitet och högskolor. Många företag och offentliga organisationer har under 30 år tagit den som utgångspunkt för sitt utvecklingsarbete.

I denna starkt omarbetade upplaga har resultat från aktuell forskning och ny praktisk tillämpning inarbetas. Dessutom har nya begrepp, arbetssätt och verktyg förklarats med utgångspunkt från författarnas systembegrepp "offensiv kvalitetsutveckling".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kvalitet : från behov till användning
  2. +
  3. Att vilja företagets bästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att vilja företagets bästa av Veronica Boxberg Karlsson, Carola Rönnqvist (häftad).

Köp båda 2 för 849 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kvalitet : från behov till användning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Kvalitet
    My , 20 september 2021

    En Väldigt bra bok för de som vill gräva i mer om kvalitet som ämnet. Dock är den väldigt tjock, önskar att det kunna finnas som e-bok att ladda ned i paddan.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna