Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
213
Utgivningsdatum
2021-07-28
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Högberg, Ronny (förf.) / Mesic, Nedzad (förf.) / Nordmark, Sofia (förf.) / Nyström, Sofia (förf.) / Rydell, Maria (förf.) / Fejes, Andreas (red.) / Dahlstedt, Magnus (red.)
SAB
Em-c.0761,Eab.0761,Ohdi-c
ISBN
9789144143255
Utbildning i migrationens tid : viljor, organisering och villkor för inkludering (häftad)

Utbildning i migrationens tid : viljor, organisering och villkor för inkludering

Häftad Svenska, 2021-07-28
337
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En av samtidens stora samhällsutmaningar handlar om att skapa förutsättningar för människors inkludering. I den här boken riktar vi uppmärksamhet mot utbildning och dess betydelse för inkludering av migranter i nutidens Sverige.

I Utbildning i migrationens tid undersöks ett flertal utbildningssammanhang för unga vuxna och vuxna migranter. Baserat på berättelser från migranter, lärare och annan personal diskuteras verksamheternas organisering, villkor och pedagogik. Inte minst diskuteras migranters strävan efter, och starka vilja till, inkludering. Utifrån sitt rika empiriska underlag bidrar boken till en djupare förståelse för vad inkludering innebär och dess villkor i såväl dagens som morgondagens Sverige.

Boken vänder sig till både blivande och yrkesverksamma lärare samt studie- och yrkesvägledare, liksom andra med intresse för frågor om utbildning för och inkludering av migranter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Utbildning i migrationens tid : viljor, organisering och villkor för inkludering
  2. +
  3. Kultur, människa, möte : ett humanistiskt perspektiv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kultur, människa, möte : ett humanistiskt persp... av Ruth Illman, Peter Nynäs (häftad).

Köp båda 2 för 622 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »