Design : process och metod (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2021-05-21
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Qbifd,Ihb:dd
ISBN
9789144143392
Design : process och metod (häftad)

Design : process och metod

Häftad Svenska, 2021-05-21
390
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vad är egentligen design och vad gör en designer? Hur går det till när något ska utvecklas? Varför ser saker och ting runt omkring oss ut som de gör? Design - process och metod besvarar dessa frågor och väcker intresset att veta mer om användarcentrerad design, designtänkande och innovation.

Design - process och metod omfattar allt från utforskning av människors behov, beteenden och förutsättningar, kreativt skapande av nytänkande eller alternativa lösningar, till implementering av lösningar som skapar bättre vardagssituationer för människor. Boken ger en introduktion till hur designarbete kan organiseras och vilka aspekter som bör tas hänsyn till för att säkerställa meningsfulla och innovativa lösningar. Design - process och metod ger även läsaren underlag och uppslag för att utforska alternativa tillvägagångssätt och ta hänsyn till olika perspektiv i en specifik designsituation.

Design - process och metod är en bok för såväl erfarna som framtida designers, innovatörer, produktutvecklare, tjänstedesigners, utvecklingsledare och andra som är intresserade av förändringsprocesser och av att öka sin förmåga till designtänkande. Använd boken för kreativ inspiration och för att kommunicera design med dig själv, ditt team och med andra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Design : process och metod
  2. +
  3. Miljöteknik : för en hållbar utveckling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Miljöteknik : för en hållbar utveckling av Jonas Ammenberg (häftad).

Köp båda 2 för 943 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »