Design : process och metod (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2021-05-21
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
17 x 219 x 190 mm
Vikt
660 g
SAB
Qbifd,Ihb:dd
ISBN
9789144143392
Design : process och metod (häftad)

Design : process och metod

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-05-21
369
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad är egentligen design och vad gör en designer? Hur går det till när något ska utvecklas? Varför ser saker och ting runt omkring oss ut som de gör? Design - process och metod besvarar dessa frågor och väcker intresset att veta mer om användarcentrerad design, designtänkande och innovation.

Design - process och metod omfattar allt från utforskning av människors behov, beteenden och förutsättningar, kreativt skapande av nytänkande eller alternativa lösningar, till implementering av lösningar som skapar bättre vardagssituationer för människor. Boken ger en introduktion till hur designarbete kan organiseras och vilka aspekter som bör tas hänsyn till för att säkerställa meningsfulla och innovativa lösningar. Design - process och metod ger även läsaren underlag och uppslag för att utforska alternativa tillvägagångssätt och ta hänsyn till olika perspektiv i en specifik designsituation.

Design - process och metod är en bok för såväl erfarna som framtida designers, innovatörer, produktutvecklare, tjänstedesigners, utvecklingsledare och andra som är intresserade av förändringsprocesser och av att öka sin förmåga till designtänkande. Använd boken för kreativ inspiration och för att kommunicera design med dig själv, ditt team och med andra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Design : process och metod
  2. +
  3. RITTEKNIK Maskinteknik Faktabok

De som köpt den här boken har ofta också köpt RITTEKNIK Maskinteknik Faktabok av Karl Taavola (inbunden).

Köp båda 2 för 918 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Design : process och metod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt användbart bok
    LO (Sandviken), 25 november 2022

    Väldigt användbart bok för nybörjare inom digital design. Det finns många användbara metoder att motivera blivande designer att hitta på nya idéer.

Visa alla 1 recensioner