Övningsbok i beskattning : beskattningen 2021 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2021-02-02
Upplaga
45
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Qafbaa-c:oe
ISBN
9789144143491
Övningsbok i beskattning : beskattningen 2021 (häftad)

Övningsbok i beskattning : beskattningen 2021

Häftad Svenska, 2021-02-02
259
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Denna bok är ett naturligt komplement till litteratur inom skatteområdet för den som i olika utbildningssammanhang vill sätta sig in i skattesystemets praktiska funktionssätt.Den kan med fördel användas tillsammans med läroboken Praktisk beskattningsrätt.

Boken är i första hand skriven för universitetens grundkurser i beskattningsrätt och skatterätt. Den är dock användbar även i andra utbildningssammanhang, som till exempel vid yrkeshögskolor och för internutbildningar vid banker, försäkringsbolag samt redovisnings- och revisionsbyråer. Boken kan också med fördel användas vid självstudier i ämnet. Kommenterade lösningar till övningsuppgifterna (med lagrumshänvisningar) finns i Lösningar till övningsbok i beskattning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Övningsbok i beskattning : beskattningen 2021
 2. +
 3. Lösningar till övningsbok i beskattning : beskattningen 2021

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lösningar till övningsbok i beskattning : beska... av Asbjörn Eriksson, Christina Gyland, Olof Jakobsson (häftad).

Köp båda 2 för 530 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Praktisk beskattningsrätt - Lärobok i inkomstbeskattning 2022

  Asbjörn Eriksson, Christina Gyland, Olof Jakobsson

  Praktisk beskattningsrätt 2022 är en grundläggande lärobok i beskattningsrätt med tyngdpunkten lagd på företagsbeskattning och beskattning av kapitalinkomster. Ambitionen har varit att enkelt och konkret - men inte helt uttömmande - förklara de of...

 • Skatterätt : en introduktion

  Christina Gyland, Olof Jakobsson

  I denna bok presenteras skatterättens grunder på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt. Här beskrivs det svenska skattesystemets uppbyggnad och författarna introducerar de viktigaste skatterna och avgifterna i Sverige, som inkomstskatt och moms...