Förstå och bemöta ätstörningar (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2022-05-30
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Forsman, Helena (förf.) / Kihlander, Hanna (förf.) / Leppä, Virpi (förf.) / Levallius, Johanna (förf.) / Molin, Maja (förf.) / Monell, Elin (förf.) / af Sandeberg, Anna-Maria (förf.) / Sandell, Fredrika (förf.) / Wallin, Ulf (förf.) / Clinton, David (red.) / Isomaa, Rasmus (red.)
SAB
Vlaaf
ISBN
9789144143576
Förstå och bemöta ätstörningar (häftad)

Förstå och bemöta ätstörningar

Häftad,  Svenska, 2022-05-30
349
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Ätstörningar ödelägger liv och kan vara både långvariga och livshotande. De är komplext sammansatta fenomen som kommer i många skepnader och drabbar såväl unga som äldre oavsett kön. Personer med ätstörningar kan även brottas med stark ångest, depression, tvång och missbruk, för att inte tala om den djupa påverkan som ätstörningar har på självbild, relationer och livet i stort. Men det går att bli frisk och fri från en ätstörning.

Denna bok hjälper behandlare, föräldrar och många andra att förstå och bemöta ätstörningarnas komplexitet och utmaningar. Boken integrerar aktuell forskning och personliga reflektioner från behandlare och personer med egen erfarenhet av ätstörningar för att ge en rik helhetsbild av vad det innebär att ha en ätstörning och betydelsen av medmänskliga relationer för tillfrisknande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förstå och bemöta ätstörningar
  2. +
  3. Big dick energy : den ultimata guiden till vad kvinnor vill ha

De som köpt den här boken har ofta också köpt Big dick energy : den ultimata guiden till vad ... av Fi Lindfors (inbunden).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »