Neuroanatomi & Inre organens anatomi - paket (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-06-30
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Vb
ISBN
9789144143767
Neuroanatomi & Inre organens anatomi - paket (häftad)

Neuroanatomi & Inre organens anatomi - paket

Häftad Svenska, 2020-06-30
456
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Läser du inför en tentamen i anatomi? Behöver du snabbt få överblick över hjärnans och de inre organens anatomi? Dessa kompendier är skrivna av studenter, för studenter, i syfte att underlätta repetition och tentamensläsning. De utgör ett värdefullt komplement till de rekommenderade kursböckerna som fortfarande är oumbärliga för den djupa förståelsen och den grundliga inlärningen av anatomin.

Den kortfattade texten, ofta disponerad i punktlistor och enkla scheman, i kombination med en enkel layout, gör det lätt att hitta det man söker och memorera innehållet. Kompendiets primära målgrupp är läkarstudenter, men tack vare den översiktliga utformningen kan det med fördel också användas av andra studenter inom hälso- och sjukvårdsämnen, till exempel arbetsterapeuter, fysioterapeuter och specialistsjuksköterskor, som behöver en introduktion i de inre organens anatomi och funktion.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Neuroanatomi & Inre organens anatomi - paket
 2. +
 3. Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kropp vid läkning efter psykiskt trauma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kr... av Bessel Van Der Kolk (häftad).

Köp båda 2 för 675 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Neuroanatomi : ett kompendium

  Romario Jalal Gorgis, Stefan Cobanovic, Lianna Qazo

  Studerar du inför tentamen i neuroanatomi? Behöver du få en snabb överblick över ämnet? Kompendiet är författat av studenter, för studenter, i syfte att förbereda inför kurs och tentamen i det centrala nervsystemets anatomi. Kompendiet ger en kort...

 • Inre organens anatomi och funktion : ett kompendium

  Robin Bawer, Ali Ejupi

  Läser du inför en tentamen i anatomi? Behöver du snabbt få överblick över de inre organen och inblick i deras funktion? Detta kompendium har sammanställts av läkarstudenter, för läkarstudenter, just i syfte att underlätta repetition och tentamensl...