Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2021-06-03
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Ep.04
ISBN
9789144143798
Teori i examensarbetet : en vägledning för lärarstudenter (häftad)

Teori i examensarbetet : en vägledning för lärarstudenter

Häftad Svenska, 2021-06-03
281
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Som studerande på lärarutbildningen möts man av en stor mängd teorier. Att orientera sig bland dessa kan vara svårt, och att använda sig av teori i sitt examensarbete kan vara ännu svårare.

Denna bok fokuserar på hur teorier kan användas inom ramen för ett självständigt arbete eller examensarbete på lärarutbildningen. Teorin är betydelsefull i ett examensarbete och boken hjälper lärarstudenten att se de möjligheter och utmaningar som finns i användningen av teori. I boken diskuteras också hur examens arbeten ska kunna bidra till ett stärkande av lärarprofessionen.

Till denna andra upplaga har boken omarbetats för att göra resonemangen mer lättillgängliga och mer direkt fokuserade på skrivandet av examensarbetet. Ett stort utrymme ägnas åt hur examensarbeten vanligtvis ser ut och hur de kan utvecklas vidare.

Även om boken fokuserar på examensarbeten på lärarutbildningen har dess resonemang relevans även för uppsatsarbeten som skrivs på andra nivåer samt för examens- och uppsatsarbeten som skrivs inom ramen för andra utbildningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Teori i examensarbetet : en vägledning för lärarstudenter
  2. +
  3. Att skriva examensarbete inom utbildningsvetenskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att skriva examensarbete inom utbildningsvetenskap av Staffan Stukát (häftad).

Köp båda 2 för 607 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Claes Nilholm