Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2021-04-08
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Lindén, Carolina (förf.)
Dimensioner
14 x 196 x 151 mm
Vikt
490 g
ISBN
9789144148960

Studera juridik - Praktiska råd till juridikstudenter

Häftad,  Svenska, 2021-04-08
262
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Funderar du på att studera juridik eller har du precis blivit antagen till juridikstudier? Då riktar sig denna bok till dig!

Att läsa juridik skiljer sig från att studera många andra ämnen. Juridikstudier kan upplevas som tunga och svårbegripliga - men det blir lättare med tiden. I denna bok introduceras ämnet på ett sätt som hjälper dig att ta in den kunskap du får, så att du kan nå såväl kursmålen som dina egna mål med studierna. Boken innehåller massor av praktiska tips och råd om till exempel effektiv läsning, att studera rättskällor, att lära för framtiden och även om hur man skriver juridik. Dessutom möter du några verksamma jurister som berättar om hur de arbetar med juridik i yrkeslivet.

Det är vår förhoppning att boken ska underlätta för dig under din studietid och ge dig ett försprång i lärandet. Den ska även hjälpa dig att bygga en stadig grund för att kunna behålla och använda den kunskap du får, så du får nytta av den i praktiken, efter utbildningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Studera juridik - Praktiska råd till juridikstudenter
  2. +
  3. Socialrättens grunder : lärobok i socialt arbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Socialrättens grunder : lärobok i socialt arbete av Ulrika Ekebro (häftad).

Köp båda 2 för 734 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »